Bulvárlapokban alighanem Dimitrov lenyúlta Federer fizioterapeutáját címmel jelenne meg ez az írás, már ha persze egy bulvárlapban megjelenhet a fizioterapeuta szó. Mi azonban maradjunk szigorúan a tényeknél.
Stephan Vivier a jövőben Dimitrovot segíti majd, ami azért nem a világ vége, hiszen ne feledjük Roger menedzser irodájának, a Team 8-nek, melyet egykori ügynökével Tony Godsickkal tulajdonol, a Rogeren kívül legfontosabb ügyfele pont a bolgár.
Nem arról van szó tehát, mintha Federer fiziója ezentúl Nolét masszírozná tovább.
Roland-Garros
Mahut/Herbert - Bublik/Golubev - Roland-Garros
4 ÓRÁJA
Érdekesebb ellenben az új fizió személye: a Tages Anzeiger információi alapján a jövőben ezt a feladatot Daniel Troxler látja majd el. Ettől az információtól úgy gondolom kevesen mennének a falnak, de ha azt írjuk, hogy Troxler korábban hosszú időn keresztül Victor Röthlinnel dolgozott, aki Európa-bajnoki címet szerzett 2010-ben maratoni futásban, úgy már érdekesebb a dolog.
Röthlin idén nyáron a zürichi Eb-n búcsúzott egyébként, és az elmúlt évtized messze legsikeresebb svájci atlétája volt. Federer egyébként régről, egészen a Sydney óta ismeri és kedveli Troxlert, ám addig amíg Röthlin versenyzett, nem volt esély arra, hogy Troxler csatlakozzon a stábhoz, mivel olyan jó viszonyt ápolt a maratoni futóval, hogy még a kisfiának is  a keresztapja.
Roland-Garros
Hazai győzelem férfi párosban, a sírból hoztaák vissza a döntőt a franciák
4 ÓRÁJA
Roland-Garros
A férfi döntő elhozhatja az idei Roland Garros gáláját
5 ÓRÁJA