Uborkaszezon lévén, és mert fesztiválok idején kevésbé vagyunk motiváltak, zanzásítva az elmúlt hetek hírei következnek.
1. Elsőként jöjjön Blogapu ma reggeli személyes üzenete a salakblognak, idézem (na jó, finomítva idézem): Már Roger is harminc, öregek vagyunk, azt a kutya meg a macska.
Ez a táblás felköszöntés pedig mennyire király már.  Boldog születésnapot Mr. Goat!
ATP Rome
Álomdöntő Rómában: jön az első idei Djokovic-Nadal!
4 ÓRA

4j1b

Fotó: Eurosport

h5bm

Fotó: Eurosport

e48

Fotó: Eurosport

2. Következő kísérletünk arra, hogy megkedveljétek a skótot. :)
3. Férjhez ment Demi, Blogapu nagy bánatára. A szerencsés fiatalember Maxim Afinogenov, korábbi NHL játékos.

object_73.1310836909.6287

Fotó: Eurosport

4. Férjhez ment Gisela Dulko is, Blogapu még nagyobb bánatára. A szerencsés fiatalember Fernando Gago, a Real Madrid focistája. (Igen, észrevettük, hogy Gisela a Fernandókra bukik. Végülis ki nem? ;))

ARGENTINA - GENTE

Fotó: Eurosport

5. Caroline Wozniacki és Rory McIlroy állítólag járnak. Az északír golfozó a világelsővel ellentétben már nyert major tornát saját sportágában, nagy meglepetésre ő nyerte idén a US Opent. Ez vajon segít Caroline-nak az ő US Openjén?
6. Ana Ivanovicsnak új edzője van. Mondjuk ez már nem is bír hírértékkel, inkább érdekesség, hogy Nigel Sears segíti a munkáját, aki Kim Sears édesapja, aki Andy Murray barátnője.
7. Lucie Safarova és Tomas Berdych már nincsenek együtt. Összedőlt egy álom.
8. És végül egy kevésbé vidám hír, nyilván olvastatok róla. Alisa Kleybanova második stádiumú Hodgkin limfómával küzd, jelenleg Olaszországban kap kemoterápiás kezelést.  De még időben észrevették, úgyhogy bizakodjunk.
9. Nálunk az Eurosporton jövő héttől Toronto, Cincinnati aztán New Haven, augusztus 29-től pedig US Open ami a csövön kifér. E1-E2, megfűszerezve egy kis atlétikai világbajnoksággal, úgyhogy Blogapu nem fog sokat aludni. Persze már most sem, mert kezdődik a Sziget. :)
ATP Rome
Nadal az első döntős Rómában
6 ÓRA
Tenisz
Federer és Fucsovics genfi meccsei élőben, magyar kommentárral az Eurosport Playeren!
10 ÓRA