Június 15-én az olaszországi Castiglion del Bosco csodaszép toszkán szállodájában ment férjhez a korábbi világelső és 2018-as Ausztrál Open-bajnok Caroline Wozniacki, akit a korábbi NBA-játékos, David Lee vett el. 


A dán teniszező menyegzőjén ott volt egyik legjobb barátnője, Serena Williams, aki a koszorúslányok között szerepelt, valamint a szintén korábbi világelső Angelique Kerber, illetve a lengyel testvérpár, Agnieszka és Urszula Radwanska
Tenisz
A héten a szokásosnál jobban befagyott a tenisz-világranglista
TEGNAP 08:08
A vőlegény meghívottjai között olyan sztárok jelentek meg az esküvőn, mint Pau Gasol és Harrison Barnes kosárlabdázók, vagy éppen a korábbi NFL-játékos, jelenleg tévés műsorvezető Jesse Palmer
Az egész hétvégén át tartó esküvői fieszta csúcspontja a szombat kora esti szertartás volt, melynek során Caroline-t a kis falu főteréről a Rosewood Hotelhez vezető, cédrusfákkal szegélyezett 80 méteres lépcsős úton kísérte a rögtönzött oltár elé édesapja és edzője, Piotr Wozniacki.
A menyasszony személyre szabott, lyoni csipkével hímzett Oscar de la Renta ruhát viselt és hozzá katedrális tüllfátyolt, miközben kimondta a boldogító igent. 

Ula2-768x960.jpg

Fotó: Eurosport

Wozniacki és Lee esküvői szertartása után a közel 120 vendég a Sienától nem messze található, több mint 2000 hektáros területen fekvő, 23 lakosztályt és 11 luxusvillát magában foglaló helyszínen mulatott, mely a toszkán dombokra néz. A fergetegesen olaszos lagzit látványos tűzijáték zárta éjjel.

Az ifjú pár elmondta, hogy kapcsolatuk kezdete óta szívesen jártak Olaszországba kikapcsolódni, hiszen imádják az olasz konyhát, a borokat és a toszkán tájat, így egyáltalán nem meglepő, hogy ezen a környéken kezdtek esküvői helyszínt keresni. 
David Lee és Caroline Wozniacki három és fél évvel ezelőtt találkozott Miamiban, ahol egy közös barátjuk révén ismerkedtek meg egy vacsorán. Azonnal megkedvelték egymást, majd Lee nem sokkal később befejezte profi pályafutását az NBA-ben, így csatlakozott Wozniacki utazó karavánjához. 
Kicsit több mint két évvel később, szingapúri világbajnoki győzelme után a pár Bora Borán nyaralt, amikor Lee úgy döntött, megkéri szerelme kezét, amiről így mesélt a dán teniszező: 
"Pont befejeztem a szezont a szingapúri világbajnokságon, így elutaztunk Bora Borára nyaralni. David utólag azt mondta, hogy nem tudta pontosan, mikor akarja megkérni a kezem, de már megvolt a gyűrű, amit hozott magával. Már nehezen viselte, hogy folyamatosan ott van a bőröndjében vagy a zsebében, úgyhogy szervezett egy naplementés hajókirándulást egy kis szigetre. A hajón egy férfi gitározott, és egyszer csak láttam, hogy David teljesen bepánikol és elkezd valamit keresni a hátizsákjában. Kérdeztem, hogy mi a gond, erre azt felelte, hogy semmi, de aztán elővett egy kis dobozkát, fél térdre ereszkedett és feltette a kérdést. Fogalmam sincs, mit mondott, mert teljes sokkban voltam. Szokásom, hogy ha pánikolok, akkor mindig nevetni kezdek, és mivel erre tényleg nem számítottam, most is nevettem. Kérdezte, hogy ez igent jelent-e, én pedig azt mondtam, hogy természetesen igent jelent. Pont akkor volt napnyugta, egyszerűen gyönyörű volt!" 
A romantikus történethez hozzátartozik, hogy Caroline Wozniacki már volt egyszer menyasszony, hiszen néhány évvel ezelőtt a korábbi világelső golfozó Rory McIlroy párjaként kezdte el szervezni az esküvőjét. Akkor viszont a meghívók kiküldése után McIlroy váratlanul szakított vele egy 10 perces telefonbeszélgetés során, így a 2014 novemberére tervezett menyegző helyett, pontosan a jeles dátumon Wozniacki lefutotta a New York Maratont, egyfajta lelki terápiaként.  
Ezúttal viszont nem maradt el az esküvő, így Caroline Wozniacki saját bevallása szerint is "élete legjobb hétvégéjén" tényleg férjhez ment, a hírek szerint pedig egy gyors nászút következik a meseszép Cinque Terrén.
Sok boldogságot az ifjú párnak! 
Tokyo 2020 mixed doubles
Az olimpia legviccesebb díjátadóján Karatsev majdnem lenyúlta az aranyat
TEGNAP 00:18
Tokyo 2020
Miközben Zverev olimpiai aranyérmét ünnepelte, Khachanov ütőjén vezette le a frusztrációt
01/08/2021 19:53