Kritizálta Toni Nadal - Rafa nagybátyja és edzője - Gala Leon tegnapi kinevezését a spanyol Davis Kupa csapat élére. Carlos Moya azok után mondott le, hogy a spanyolok 3:1-es vereséget szenvedtek Brazíliában, és így az elmúlt évtized legeredményesebb Davis Kupa csapata búcsúzni volt kénytelen a Világcsoporttól.
Toni Nadal szerint egy tapasztalt férfi játékos, mint például Juan Carlos Ferrero, sokkal alkalmasabb lett volna a feladat ellátására, mint egy nő, már csak azért is, mert szerinte a férfi és a női tenisz taktikailag nagyon sokban különbözik egymástól. Hogy egészen pontosak legyünk, Nadalnak nem azzal van problémája, hogy Gala Leon nem férfi, hanem azzal, hogy nincs a háta mögött számottevő edzői múlt a férfi teniszt illetően.
Gala Leon Garcia egyébként a világranglista 27. helyéig jutott, és idén már a második nő, aki fontos feladatot kap férfi teniszező(k) mellett. Andy Murray - aki egyébként a Twitteren gratulált Leon kinevezéséhez - Amelie Mauresmoval dolgozik a nyár eleje óta.
Tokyo 2020 men
Így ért véget Djokovic tokiói szereplése
2 ÓRÁJA
Toni Nadal egyet nem értése egyébként nem jelenti azt, hogy Garciának automatikusan mellőzni kellene Rafát a következő évben, noha Nadal az idén nem játszott a Davis Kupában. (Ha játszott volna aligha esnek ki.) Ha Rafa felépül és egészséges lesz, a hírek szerint áll majd a csapat rendelkezésére. A spanyolok kiemeltek egyébként az Euró-Afrikai zóna első csoportjában, ahol az orosz-dán mérkőzés győztesével játszanak majd.
Tokyo 2020
Nem lesz Golden Slam, Djokovic szett és brékelőnyről kapott ki az elődöntőben!
2 ÓRÁJA
Tokyo 2020 men
Itt a bombameglepetés: Djokovic kikapott az olimpiai elődöntőben
3 ÓRÁJA