Tizenöt hónapos kihagyása után ismét megsérült a kanadai Bianca Andreescu, a 2019-es amerikai nyílt teniszbajnokság női győztese.


A jövő heti adelaide-i torna szervezői szombaton közölték, hogy a 20 éves játékosnak a bal lába sérült meg, ezért visszalépett.
Egyszerű célokkal vág neki 2021-nek az egy év szünet után visszatérő US Open-bajnok | Eurosport
Szponzorált tartalom A cikk támogatója a Bianca Andreescu két évvel ezelőtt valósággal berobbant a női tenisz legszűkebb elitjébe, merész, mégis gondolkodós teniszével bajnokok sorát győzte le. Sérülései miatt az előző évet kénytelen volt kihagyni, éppen ezért most nem a Grand Slam-győzelem körül járnak a gondolatai.
Tenisz
Párosban vereség a horvátoktól, kiesett a magyar csapat a Davis Kupából
8 ÓRÁJA
Andreescu a 2019-es sencseni WTA-világbajnokság után térdsérülés miatt hosszú pihenőt tartott. Az ausztrál nyílt bajnokságon tért vissza, ahol a második fordulóban búcsúzott, majd a Phillip Island Trophyn elődöntőbe jutott.
A játékos elmondta, a 15 hónapos kihagyást követően hosszú, kemény mérkőzéseket játszott, és a szezon hátralévő részére gondolva úgy döntött, hogy visszalép az adelaide-i tornától. A tervek szerint legközelebb Dohában és Dubajban indul majd.
MTI
Davis Cup
Piros Zsombor hengerelt, ezúttal a US Open-bajnok Cilicet verte!
10 ÓRÁJA
Tenisz
A WTA továbbra is aggódik Peng Shuai miatt
11 ÓRÁJA