Ezen a héten Peking lányoknak és fiúknak egyaránt, nem akármilyen mezőnnyel.

dinarabeijing

Fotó: Eurosport

Dinara Szafina máris sikeresen kikapott, és ezzel megdöntötte Ana Ivanovics rekordját,a világelső legnagyobb zakója a ranglistás helyezések szempontjábólcímmel körülírható kategóriában. Eddig Julie Coin (188.) volt a legalacsonyabban rangsorolt teniszező, aki világelsőt vert, most a 226. Zhang Shuai tette meg mindezt, ráadásul két szettben.
Tenisz
De Niro lepattintja Federert egy Svájcról szóló reklámfilmben
39 PERC
Ezzel Serena egyetlen győzelemre került a világelsőségtől, Makarovát kellene csak letudnia, és újra ő legjobb.
Ne felejtsük, hogy a héten tér vissza a hasizomfal-szakadásból felépült/gyógyulgató Rafa, aki Djokoviccsal, Roddickkal, Verdascóval, Söderlinggel, Gonzával és Robredóval együtt alkot parádés mezőnyt, nem mellékesen Demivel együtt egyben visszatér arra a helyszínre, ahol tavaly az olimpiai aranyérmét nyerte.
Ami pedig a múlt hetet illeti, szót érdemelnek a tornagyőztesek: a sokhónapos kihagyás után első trófeáját szerző tokiói bajnok Sharapova, az idei harmadik versenyét nyerő Davydenko, aki Verdascót győzte le Kuala Lumpurban, valamint Simon, aki épp idejében eszmélt rá, hogy tán el kéne kezdeni trófeákat emelgetni, ha ott akar lenni a világbajnokságon.
Képek, köztük az első kettőtől szíveskedjen minden lány velem együtt elolvadni.

rafabeijing

Fotó: Eurosport

maratbeijing

Fotó: Eurosport

big_0006534687

Fotó: Eurosport

davykl

Fotó: Eurosport

simonthai

Fotó: Eurosport

ATP Madrid
ATP Madrid : Isner vs Thiem mérkőzés összefoglaló
3 ÓRA
Tenisz
Titkos salakos edzések és egy fantasztikus győzelmi sorozat
3 ÓRA