Amikor már-már azt hihettük, hogy Anácska újra a régi, hiszen nyert négy meccset zsinórban, legyőzve Azarenkát Petrovát és Demit, akkor jött valaki Spanyolországból, akiről inkább csak hallottunk, mintsem láttuk, és kifejezetten attraktív, szellemes tenisszel helyretette.
A döntőben Maria Jose Martinez Sanchez majd JJ-vel találkozik. A szerb a hetedik olyan teniszező lett, aki egy versenyen legyőzte Venust és Serenát. Utóbbit ráadásul úgy, hogy az kétszer adogatott a meccsért, a döntő játszmában  háromszor volt breakelőnyben és akadt egy meccslabdája is.
Rogernek Estorilban már akkor sem volt ellenfele, amikor benevezett, amióta pedig Ljubo és Monfils visszalépett, azóta pláne nincs. Erre a tornára csak akkor van értelme szót vesztegetni, ha esetleg nem ő nyer. No jó esetleg akkor, ha Gil döntőbe a kerül, mert portugál döntős ritkán akad.
WTA Rome
Most tanulja a döntőben két 6:0-át kiosztó teniszező, hogy rossz játékkal is lehet meccset nyerni
EGY ÓRA
Münchenben csak Berdych kiesése meglepetés, a hazaiak örülhetnek, mert így akad legalább egy elődöntősük (Petzschner). Mivel a Cilic - Baghda is jónak ígérkezik, szerencsésnek mondhatják magukat a szervezők, még akkor is, ha a hírek szerint veszteséges lesz a torna a sok eső miatt.
Belgrádban Nole még játszik, amikor írok, az estorili női tornát meg engedelmetekkel szkippelném.

jankovic

Fotó: Eurosport

WTA Parma
Serena Williams a második kört már nem élte túl Parmában
4 ÓRA
ATP Geneva
Federer kikapott visszatérő meccsén
4 ÓRA