A torontói Masters verseny nyolcaddöntője szinte kizárólag szoros meccseket hozott, valamint komoly meglepetéseket. Ahogy már írtuk, idei leggyengébb teljesítményét nyújtva kiesett Djokovic. Kikapott Wawrinka is, mégpedig Andersontól, és ez azt jelenti, hogy a két egészséges idei Grand Slam győztes búcsúzott a negyeddöntő előtt, ráadásul mindketten szett nyerése nélkül estek ki.
Murray volt az egyetlen, aki simán továbbment, mert Gasquet nem állt ki ellene hasizomfalhúzódás miatt. Az összes többi meccs háromszettes csatát hozott. Szintén idejekorán elköszönt Torontótól Berdych, akit Lopez lepett meg. A többi meccsen érvényesült a papírforma, de Federer is döntő szettre kényszerült Cilic ellen, Ferrer is Dodig ellen, Dimitrov is Robredo, valamint Raonic is Benneteau ellen. A hazai sztárnak sem volt egyszerű dolga, mert a francia időnként ilyeneket művelt:
Wimbledon
Venus Williams és Andy Murray is szabadkártyát kapott Wimbledonra
18 PERCE
Kiemelkedik Federer sikere, mert a második szettben hat meccslabdája volt, mégis döntő szettet kellett játszania. Amit ugye megnyert, és ez nem semmi, még egy ekkora bajnoktól sem. Egyetlen break volt az egész meccsen, a döntő szettben, ezzel győzött Federer. A szülinapján, azaz ma, Ferrerrel játszik, aki önmagához képest igen gyenge formát mutat mostanság.
A nagynevű kiesők miatt egyértelműen kiemelkedik egyetlen negyeddöntő: Murray és Tsonga mérkőzése. A DigiSport1 19 órától közvetíti ezt a rangadót, amit mindenképp érdemes lesz megnézni. Mint ahogy a többi meccset is, mert ez a torna sorra hozza a meglepetéseket és a háromszettes thrillereket. Murray-ék után az Anderson - Dimitrov, majd a Raonic - Lopez, Federer - Ferrer meccsek következnek.
Tenisz
Babos Tímea továbbjutott Nothinghamben
23 PERCE
Roland-Garros
„Mindig is azt mondtam, Novak Djokovic az egyetlen, aki megcsinálhatja a naptári Grand Slamet”
2 ÓRÁJA