Sokféle belépő létezik erre a világra, de abban talán megállapodhatunk, hogy ha az ember a születését követő első pár hétben rögtön beleszól a férfi teniszezők világelsőségért vívott harcába, az az erősebb antrék közé tartozik.
Stefan Djokovic ma délelőtt született Nizzában, komplikációk nélkül, Nole szülei a hírek szerint már Djokovic belgrádi éttermében ünneplik első unokájuk érkeztét, míg a Ristic szülők lányuk mellett vannak természetesen. Pillanatnyilag ennyit lehet tudni arról, ami Stefan érkeztét illeti, minden, amiről ezután beszélni fogunk, az természetesen másodlagos mindehhez képest, ámde ettől még sokakat érdekel.
Egyes hírek szerint Novak Djokovic az ATP világbajnokságig nem lép pályára. Az egyértelmű volt már régen, hogy ezen a héten nem játszik, és aki elhitte Nole US Open előtt adott nyilatkozatát, az abban is biztos volt, hogy a párizsi 1000-es verseny is kimarad. De akadnak olyan hírek is, melyek szerint bölcsebb megvárni a jövő hétfőt.
ATP Madrid
Izgalmas döntő, 230km/h-s szervákkal
10 ÓRA
Kívülállóként aligha lehet elképzelni, miként lehet ezt a két dolgot (apaság-tenisz) összeegyeztetni, és még az sem jelent semmiféle garanciát a sikerre, hogy valakinek (mondjuk Federernek) mindez összejött. És noha egészen biztosak lehetünk abban, hogy Djokovic harcolni fog az év végi világelsőségért, de a abban is, hogyha választásra kényszerül, akkor nem kérdéses, hogy mit fog választani.
Már ha ő választ persze. Mert szerb forrásaink szerint nem elképzelhetetlen, hogy a döntést nem is igazából ő, hanem inkább Jelena Ristic hozza majd meg.
Jelena aki eddig is komoly befolyással bírt Djokovic életére, amit egyébként Nole szülei nem is igazán néztek jó szemmel. Volt jó néhány döntése ami miatt összeütközésbe is került Nole szüleivel, de az is valószínű, hogy Stefan érkezése alighanem megbékélést hoz. Ristic és a Djokovic szülők között ugyanis az volt az összetűzés legfőbb oka, hogy Srdjan Djokovic szerint Jelena túl sok időt töltött a rivaldafényben, ami hatással volt fia teljesítményére is..
A rivaldafényből viszont most szükségféleképpen visszahúzódni lesz majd kénytelen.
ATP Madrid
Nadalon és Thiemen át vezetett az út a negyedik 1000-es tornagyőzelemig
11 ÓRA
ATP Rome
ATP Róma: Goffin - Caruso összefoglaló
13 ÓRA