AFP

Sharapova: Többet ittam és randiztam, mint valaha

Sharapova: Többet ittam és randiztam, mint valaha
By Eurosport

The 20/03/2017 at 16:21Updated The 20/03/2017 at 16:37

Az orosz erősebben, tanultabban, és talán motiváltabban tér vissza, mint amilyen korábban volt.

Maria Sharapova számára az elmúlt 12 hónap valószínűleg pályafutása legnehezebb időszaka volt. Tavaly március 8-án jelentette be az ötszörös Grand Slam-bajnok orosz, hogy meldoniumot találtak a szervezetében, emiatt eltiltották. De legalább nem vonult vissza, ellentétben azzal, amit sokan gondoltak, amikor összehívta a rendkívüli sajtótájékoztatót.

Egy évvel ezt követően már lehet tudni, hogy Sharapova a számára oly kedves stuttgarti fedett pályás tornán tér vissza a mezőnybe, szabadkártyával. Ezt a döntést több éljátékos is bírálta, mondván, nem kellene olyan teniszezőnek szabadkártyát adni, aki vétett a szabályok ellen, hanem az orosznak végig kéne járnia a legaljáról a versenyeket, és úgy visszakapaszkodnia az elitbe – már ha tud.

PTO29 - SAN JUAN (P. RICO), 15/12/2016.- La tenista rusa Maria Sharapova reacciona ante la puertorriqueña Mónica Puig hoy, jueves 15 de diciembre de 2016, en un partido invitacional en el Coliseo José Miguel Agrelot en San Juan (P. Rico). EFE/Thais Llorca

PTO29 - SAN JUAN (P. RICO), 15/12/2016.- La tenista rusa Maria Sharapova reacciona ante la puertorriqueña Mónica Puig hoy, jueves 15 de diciembre de 2016, en un partido invitacional en el Coliseo José Miguel Agrelot en San Juan (P. Rico). EFE/Thais LlorcaLe Buzz

Az viszont biztos, hogy az orosz erősebben, tanultabban, és talán motiváltabban tér vissza, mint amilyen korábban volt.

Tíz évig szedtem a meldoniumot, ebből hét évig volt írásos engedélyem egy WADA-licences laboratóriumtól, hogy szedhetem. Ehhez teljes mértékben hozzászoktam, és azt hiszem, ez volt a hiba, hogy túlságosan is természetessé vált a szedése, és már egy idő után nem is szóltam miatta” – mondta Sharapova a Vogue magazinnak.

Az utóbbi időszakban volt szociális életem, több férfival randevúztam, több alkoholt ittam, mint korábban, sőt, még azzal a Grigor Dimitrovval is találkoztam, aki sokáig volt fontos része az életemnek. Nagyon jó volt nem sztársportolónak, csak normál emberi lénynek lenni pár hónapig” – tette hozzá Sharapova.

127177-maria-sharapova-et-grigor-dimitrov-ont-orig-1.jpg

127177-maria-sharapova-et-grigor-dimitrov-ont-orig-1.jpgLe Mag