nadclay1

Fotó: Eurosport

Végre tenisz az Eurosporton, Rafa és Maria kezd belelendülni, Babos Timi megint páros tornagyőzelmet aratott...ez és még sok minden más a legújabb podcastünkben, melynek hangminősége sajnos ezúttal nem lett túl jó, de azért reméljük kihámozzátok belőle a lényeget.
Merthogy Gábor egy nagyon érdekes kérdést feszeget, mely mostanában mindenkit érdekel - titeket is itt a blogon. Rafa valószínűleg 5. kiemelt lesz azon a tornán, melynek ő a megkérdőjelezhetetlen királya, ez pedig rendkívül izgalmassá fogja tenni az idei Garrost. De vajon igazságos ez? Vajon nem kéne a wimbledoni példát követve a salakos eredmények és a korábbi Garros teljesítmények szerint súlyozva meghatározni a kiemelést? Megérdemli Rafa, hogy mondjuk a már a negyeddöntőben találkozzon olyanokkal, akikkel csak döntőben kellene? Megérdemli Nole, Roger és Andy, hogy már a negyeddöntőben össze kelljen futnia Rafával? Megérdemli Ferrer, hogy egy ilyen sikeres év után Rafa mögé sorolják?
Roland-Garros
Temetni kell Rafael Nadalt a Roland Garros közeledtével?
12 ÓRA
Rengeteg érdekes kérdés, megszámlálhatatlanul sok válasz, vélemény és elmélet létezik. Meg egy fontos szempont: a szellemiség.
Na, erről szól az eheti beszélgetésünk, melybe szeretettel vonunk be titeket is.
Salakblog - Podcast - 130430
(hangmérnök: topperharley, de nem az ő hibája a gyér hangminőség :))
ATP Rome
Djokovicson az esőszünet okozta két órás várakozás sem fogott ki
12 ÓRA
ATP Rome
Djokovic továbbjutott Rómában
13 ÓRA