Par3212980

Fotó: Eurosport

A jelenkor legjobb férfi és női salakosa nyert tornát a hétvégén, ez aligha vitás. Igazából nem nagyon volt ez kérdés, mármint, hogy ők a legjobbak, mondjuk  a hét elején sem, csak hát az elmúlt két év okán az az emlék, hogy Heninnek is van négy Garrosa, picit tán megkopott bennünk.
Törött kisujjal, igaz a bal kezén, legyőzte Stosurt, Jankovicsot, Wickmayert, néha úgy teniszezve, ahogyan csak ő tud. Más kérdés, hogy ő aligha azért kezdte újra, hogy meglegyen az ötödik Garros is, hanem azért az egyért, ami hiányzik (Wimbledon). Többször elmondta a héten, hogy akkor jött igazából lázba tavaly, amikor látta Rogert nyerni Párizsban, akkor érezte, hogy van értelme újrakezdeni.
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Evans - Hurkacz összefoglaló
14 ÓRA
Volt, ez teljesen egyértelmű.
Kívülállóként a visszavonulásnak nem volt, de nem a kívülállók vonulnak vissza hanem a belülállók.
Rafa 17. Masters versenyét nyerte Rómában, ezzel beérte Agassit az örökranglistán, csakhogy Nadal jóval kevesebb kísérletből hozta össze ezt a 17 tornagyőzelmet (ő 52, míg Andre 84). A római trófeával egyben le is előzte Federert az ezres tornagyőzelmek versenyében. Tulajdonképpen az volt a meglepő, hogy az elődöntőben Gulbis egyáltalán szettet tudott elvenni tőle. Jelen pillanatban úgy fest, hogy a hátralévő két fontos salaktornán, Madridban és Párizsban egyvalaki állíthatja meg.
A térgye.
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Rublev - Caruso összefoglaló
14 ÓRA
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Fognini - Thompson összefoglaló
14 ÓRA