nadal9

Fotó: Eurosport

Tudom, hogy néhányakat már az is kiakaszt, hogy egy picikét előnytelen képet rakunk fel Rafáról, pedig próbálkoztam ám én a rózsaszín szívecskés kerettel is, csak picit kezdő vagyok photoshop-al. Meg aztán ahogy az a kommentekből is kiderül, egyáltalán nem biztos, hogy ő maga azért olyan rettentő rosszul érezte magát azokban a pillanatokban.
Szóval borítékolom amit borítékolnom kell, de azért meg is írom amit meg kell.
Tenisz
De Niro lepattintja Federert egy Svájcról szóló reklámfilmben
EGY ÓRA
Na jó vagy amit akarok.
Szóval a Cilic elleni volt Nadal negyedik legsúlyosabb zakója, mégpedig négyes holtversenyben.
Már ami a két nyert szettre menő meccseket illeti.
Egy játékot nyert Youzhny ellen tavaly a chennai döntőben, bár ez nem igazán mértékadó, hiszen egy négyórás elődöntőn volt túl Moya ellen.
Kétszer fordult elő, hogy csak három játékot fogott, ebből az egyik azért meglepő, hiszen Benneteau ellen 2004-ben Lyonban 6/3 6/0-ra kapott ki, a másik meg kellemetlen: Nalbandian 6/1 6/2, 2007, Madrid.
Utóbbi egy héttel később a párizsi döntőben is megverte 6/4 6/0-ra, úgyhogy ő az egyetlen aki két meccsel is szerepel ezen a listán.
A két hiányzó zakó, régi de azért pikáns. Egyrészt azért mert mindkettő salakos, másrészt azért mert Olivier Rochus például Mallorcán győzte le (igaz 2002-ben amikor Rafa még csak 16 éves volt) 6/2 6/2-re. Gaudio egy évvel később Hamburgban nyert ugyanennyire.
Tudom köcsög vagyok, de azért fejlődőképes. (Lásd fénykép)
ATP Madrid
ATP Madrid : Isner vs Thiem mérkőzés összefoglaló
3 ÓRA
Tenisz
Titkos salakos edzések és egy fantasztikus győzelmi sorozat
3 ÓRA