nepsport

Fotó: Eurosport

Amikor kicsi voltam, úgy kezdtem a napot, hogy a nyolcadikról lerohantam a Sportért. Még suli előtt. Jó, kiolvasni nem tudtam, de reggelinél azért átfutottam. Még sem megy az ember tájékozatlanul iskolába. Ki akkor olvastam, amikor hazaértem. Az első betűtől az utolsóig. Beleértve a sakkvilágbajnoki zónaközi döntő megnyitásait is.  Portisch - Szpasszkij (szovjet) 0,5 - 0,5 (vezérindiai megnyitás), meg hasonlók.
Nem voltam én valami csodabogár, az összes haverom ezt csinálta.
ATP Eastbourne
Fucsovics hatalmas csatában jutott tovább Eastbourne-ban
10 ÓRÁJA
Nem tudom, pontosan mikor jutottam el odáig, hogy fél perc alatt átlapozom a Sportot, valószínűleg kellett hozzá a net elterjedése is, bár már előtte is sejtettem (tudtam), hogy amit ott olvashat az ember, az aligha a sportújságírás csúcsa. Valamikor a kilencvenes évek elején veszíthették el a fonalat nagyon. Bár a jó ég tudja, lehet már előtte, csak akkor még nem derült ki, ha valamiről nem írtak. Vagy nem az igazat írták éppen.
Mindezt csak azért hozom elő, mert a mai sportnapilapban azon túl, hogy az eredmények között, a susnyásban, le van írva, hogy Henin - Petrova 7/5 7/5, egy vak hang sincs arról, hogy egy hétszeres Grand Slam győztes, egykori világelső visszatért.
Úgy, hogy egyébként jó fél oldalt írnak a brisbane-i tornáról. Jó az online kiadásban azért egy sort kapott a cikk végén.
Még mielőtt éktelen vita törne ki, hogy ez most így jó-e vagy sem, linkelném azokat a lapokat, melyeket olvasok. Csak, hogy lássuk  merre tart a világ.
NZZ
Guardian
Frankfurter Allgemeine
Die Presse
ATP Santa Ponsa
Medvedev idén először nyert meccset füvön, Thiem előnyből adta fel
11 ÓRÁJA
Tenisz
Pozitív doppingtesztet produkált, de megúszta az eltiltást az ukrán teniszező
11 ÓRÁJA