Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Thiem visszatérése el van átkozva, Berrettinit egy jó darabig nem láthatjuk még

Eurosport Magyarország

Publikálva 07/04/2022 - 15:12 GMT+2

Monte-carlói tenisztorna: Dominic Thiem és Matteo Berrettini sem indul jövő héten a monte-carlói salakpályás férfi tenisztornán. A tavalyi wimbledoni tornán finalista Berrettini nem csupán Monte-Carlóban, hanem azt követően Madridban és Rómában sem léphet pályára, mivel egy kisebb műtéten esett át. Az olasz teniszezőnek múlt héten operálták meg a jobb kezét, miután visszalépett Miamiban.

Matteo Berrettini

Fotó: Getty Images

Monte-carlói tenisztorna - Thiem és Berrettini is visszalépett.
A 2020-as US Openen győztes Thiem tavalyi csuklósérülése után kilenc hónappal a múlt heti, marbellai challenger viadalon szerepelt először és a nyitófordulóban kikapott, majd rögtön azt követően pozitív lett a koronavírustesztje.
A 28 éves osztrák játékos csütörtökön a Twitter-oldalán azt írta, hogy legutóbbi tesztje már negatív eredményt hozott, viszont most orvosi vizsgálatok várnak rá, s azt követően dől el, hogy mikor térhet vissza.
A tavalyi wimbledoni tornán finalista Berrettini nem csupán Monte-Carlóban, hanem azt követően Madridban és Rómában sem léphet pályára, mivel egy kisebb műtéten esett át. Az olasz teniszezőnek múlt héten operálták meg a jobb kezét, miután visszalépett Miamiban.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés