Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Sinner ápolást kért, visszajött a meccsbe, majd búcsúztatta a tavalyi döntőst - mutatjuk a negyeddöntők párosítását

Eurosport Magyarország

Frissítve 14/04/2022 - 20:55 GMT+2

A tavaly döntős Andrey Rublev a 16 között kiesett a Monte-Carlóban zajló 5,8 millió euró (2,2 milliárd forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán. Megvan a legjobb nyolc, így, kialakult a negyeddöntők párosítása is: Fritz-Davidovich Fokina, Hurkacz-Dimitrov, Tsitsipas-Schwartzman, Zverev-Sinner meccs lesz pénteken, az Eurosporton pedig az összes meccset élőben közvetítjük.

Monte-carlói tenisztorna - Rublev a nyolcaddöntőben búcsúzott, Jannik Sinner küldte haza

Fotó: Getty Images

Monte-carlói tenisztorna - Nyolc legény maradt talpon.
A tavaly döntős Andrey Rublev a 16 között kiesett a Monte-Carlóban zajló 5,8 millió euró (2,2 milliárd forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán. Az ötödik kiemelt orosz játékost a kilencedikként rangsorolt olasz Jannik Sinner búcsúztatta, aki szetthátrányból jött vissza.
picture

Sinner ápolást kért, visszajött a meccsbe, majd búcsúztatta a tavalyi döntőst Monte-Carlóban - videó

A második fordulóban Fucsovics Mártont búcsúztató Diego Schwartzman a világranglistán 83. olasz Lorenzo Musettit verte szetthátrányból fordítva.
Az olimpiai és ATP-világbajnok Alexander Zverev nyolc ászt ütve győzte le a spanyol Pablo Carreno Bustát, míg a címvédő görög Stefanos Tsitsipas a szerbiai Laslo Djerénél (Györe László) bizonyult jobbnak két szoros játszmában.
A spanyol Alejandro Davidovich Fokina a nyolcaddöntőben a belga David Goffinnal (47.) találkozott, és könnyedén bizonyult jobbnak nála. Davidovich Fokina negyeddöntős ellenfele a torna 10. kiemeltje, az amerikai Taylor Fritz (13.) lesz. Korábban búcsúzott a negyedik kiemelt norvég Casper Ruud is (7.) is, akit a bolgár Grigor Dimitrov (29.) győzött le két szettben.

Eredmények, nyolcaddöntő:

A negyeddöntőben:
Fritz-Davidovich Fokina, Hurkacz-Dimitrov, Tsitsipas-Schwartzman, Zverev-Sinner
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása