Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Újabb teniszezőnek lett a sajtókötelezettség a végzete a Roland Garroson

Wojciechowski Patricia

Frissítve 01/06/2021 - 18:27 GMT+2

Úgy tűnik, a sajtókötelezettségek lesznek az idei Roland Garros főszereplői a női mezőnyben. A Naomi Osaka körül kialakult helyzet után Petra Kvitova sajtókötelezettségei során sérült meg, és kényszerül feladni a versenyt.

Petra Kvitova

Fotó: Getty Images

Furcsa bokasérülés miatt lépett vissza Kvitova a Roland Garrostól.

A Roland Garros egyik legfőbb témája Naomi Osaka sajtótájékoztatók körül kialakult helyzete, mely a japán teniszező visszalépéséhez vezetett. Újabb játékossal babráltak ki a sajtókötelezettségek, Petra Kvitova ugyanis ezek teljesítése közben sérült meg, és mint a közösségi médiában bejelentette, nem tudja folytatni a tornát.
"Nagy csalódással kell bejelentenem, hogy visszalépek a Roland Garrostól. A mérkőzés utáni sajtókötelezettségeim alatt vasárnap elestem, és megsértettem a bokámat. Sajnos az MRI-vizsgálat és a csapatommal történt megbeszélésk után, meghoztam a nehéz döntést, hogy nem lenne túl bölcs dolog erőltetni. Hihetetlen szerencsétlenség, de erős maradok, és megteszek mindent, hogy időben felépüljek a füves pályás szezonra."
Kvitova az első fordulóban mérkőzéslabdát hárítva győzte le a belga Greet Minnent, a második körben Elena Vesnina lett volna az ellenfele.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés