fedstat

Fotó: Eurosport

Két poszt lesz nyugi, még mielőtt nekünk rontanátok, egy a sorozatról, amelyik ma megszakadt, egy pedig magáról a meccsről.
Először a sorozat, mert ez a rövidebb, aztán majd szusszanok kicsit, és akkor jöhet a többi.
*French Open
Salak a salakiaké II.
06/06/2010 16:58
Szóval szerintem kétféle ember létezik, az egyik általában az esélytelenebbért szorít, azért, hogy legyen meglepetés,  mert nem szereti, ha valaki csak nyer-nyer és nyer. És van a másik, aki szereti a sorozatokat, lenyűgözve érzi magát, ha ilyenekről olvashat, imádja a rekordokat és azt szeretné, ha azok minél tovább tartanának.
Egyik típus sem különb a másiknál.
Én már kicsi koromban is szerettem a rekordokat, hajlamos voltam még Navratilovának is drukkolni a nyolcvanas években Chris Evert ellen, csak azért, hogy összejöjjön a Grand Slam vagy az épp aktuális valami. Ezzel alighanem egyedül voltam akkoriban a keleti blokkban, épp ezért még apukáméknak sem nagyon mertem elmondani.
Amióta nyilvánvalóvá vált, hogy Roger rekordja, az n+1 Grand Slam elődöntő zsinórban, valamikor meg fog szakadni, mert ezt nem lehet a végtelenségig húzni nyilván, azt reméltem, hogy méltóképp lesz vége. Mert szerintem az is fontos. Hogy nem valamikor az első fordulóban lúzerkedi el egy niemand ellen, hanem egy nagy meccsen kap ki valakitől, aki akkor ott tényleg jobb nála. Aki méltó arra, hogy megszakítson egy ilyen sorozatot.
Megtörtént.
Ennyi történt.
Olvastam még valamit, ideírom mert ideillik. Matt Cronin írta az egyik leghíresebb szakíró a twitteren: Federer sorozata véget ért. Valamikor valaki meg fogja dönteni a rekordot. De nem az én életemben.
*French Open
A férfi döntő elé
06/06/2010 06:23
*French Open
Szép volt lányok!
05/06/2010 16:33