Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kövesse velünk élőben Iga Swiatek és Cori Gauff Garros-döntőjét!

I. Swiatek vs C. Gauff | Roland-Garros
Női egyes | Dönto | 04.06.2022 | Court Philippe-Chatrier
Befejezett
I. Swiatek (1)
6
6

C. Gauff (18)
1
3
Élő
Élő frissítések
Péter Babos

Frissítve 04/06/2022 - 16:44 GMT+2


Gauff és Swiatek sem tudta visszatartani a könnyeit. Swiatek viccelődött is vele:
"Éppen mondtam Coconak, hogy ne sírjon, erre mit csinálok?"
Live comment icon
Iga is tudja, hogy a tenisz nem szimplán egy egyéni sport, most sem felejtette el megköszönni a csapatának a segítséget.
Live comment icon
Ölelés Robert Lewandowskitól, a trófeát pedig Mats Wilander adja át, aki pont 40 éve nyert Párizsban.
Live comment icon
Iga Swiatek zsinórban 35. mérkőzését nyerte meg, ezzel pedig néhány nappal 21. születésnapja után már kétszeres Grand Slam bajnoknak mondhatja magát.
Egyelőre még nincs vége, Gauff nem engedett meccslabdát sem. Swiatek szerválhat a második Grand Slam (és Roland Garros) trófeájáért
Live comment icon
Coco Gauff azért szerválhat, hogy a meccsben maradjon. Egy óra játék után máris vége lehet a mérkőzésnek. Swiatek egyelőre hozza azt a dominanciát, amit sokan vártak tőle, de 34 győztes meccs nem véletlenül jött neki össze.
Live comment icon
Live comment icon
Hol van már a szett eleji Iga Swiatek? Azóta alig hagyott játékot Gauffnak, már nála a brékelőny. Egyre közelebb a kupa is.
Live comment icon
Ebben a szervajátékban most Swiatek megmutatta, hogy miért tartják sokan verhetetlennek jelenleg. Agresszív játék, pontos ütések, folyamatos oldalváltások.
Live comment icon
Ennyi volt Gauff brékelőnye, Swiatek egyenlített. 2-2 után folytatódhat a második játszma, de most a a lengyel lány agresszívabban játszik és be is jönnek az ütései.
Sokkal kiegyensúlyozottabb lett a meccs, Gauff feljavult, Swiatek pedig elkezdett belehibázgatni. Végre jönnek a hosszabb labdamenetek és egyre több remek ütést láthatunk.
Swiatek az egész első szettben 8 ki nem kényszerített hibát követett el, most már 5-nél tart a második játszmában.
Live comment icon
Billie Jean King, Ana Ivanovic és Bastian Schweinsteiger is a díszpáholyban.
Live comment icon
Most Swiatek kezdte teljesen szétcsúszva a szettet. 3 ki nem kényszerített hibával bukta az adogatását.
Live comment icon
Megvan már a győzelem fele, vagy Gauff képes lesz visszajönni?
Live comment icon
Iga Swiatek ismét megnyitotta a pékségét. Most egy 6-1-es szettel nyitott. Amikor Gauff kezdte megtalálni a játékát, a lengyel is feljebb kapcsolt, így esélye nem volt a fiatal amerikainak. Nagy kérdés, hogy a második szettben tud-e javítani, vagy pedig egy gyors és sima döntő elé nézünk.
Micsoda befejezés! Már 5-1, de egy elképesztő labdamenettel sikerült lezárni az utolsó pontot, Gauff mindent védett, de azták Swiatek a lehető legpontosabban tette el a sarokba a labdát.
Live comment icon
Újabb elképesztő statisztika. A 2018-as luganói döntő óta nem volt olyan tornadöntője Swiatek-nek, amiben 5 gémnél többet vesztett volna.
Megvan az első játék Swiatek ellen! Remélhetőleg ez meghozza Gauff önbizalmát, most már azért sikerült bemutatnia néhány ütést abból, amik eljuttatták a döntőig.
Live comment icon
Coco Gauff finoman szólva is idegesen játszik, és már dupla brékhátrányban van. Swiatek egyelőre szintén nem nyújt csúcsteniszt, de jelenleg ennyi is elég neki a magabiztos vezetéshez.