TENNIS-OPEN/

Fotó: Eurosport

Ahhoz képest, hogy az emberek java részének az hiszem az is el elérhetetlen, hogy egyáltalán eljussanak Monte Carlóba, akárcsak egyszer az életükben, Rafa ma zsinórban a 32. teniszmeccsét nyerheti itt.
És a hatodik tornáját.
ATP Eastbourne
Fucsovics hatalmas csatában jutott tovább Eastbourne-ban
9 ÓRÁJA
Igaz, lassan egy esztendeje az elsőt, de ettől még úgy tűnik, salakon a helyzet változatlan. Annak ellenére, hogy tavaly a madridi döntő és a Garros nem úgy sikerült, ahogyan azt szerette volna, Raael Nadal úgy gázolt át a mezőnyön Monte Carlóban, mintha 2009-et írnánk. Vagy nyolcat, vagy hetet, esetleg  hatot.
Jó, persze ha Verda megveri ma, akkor megint minden megváltozik. Akkor úgy jár, mint Miamiban, ahol nagyon ígéretes tornát játszott, egészen az elődöntőig, aztán mégsem emlékezhet másra, mint arra, hogy megint nem nyert. Esetleg még arra, hogy javult a formája.
Szóval ha nem nyer, ismét ugyanez a helyzet áll elő.
Már pedig a számok csak egyfelől szólnak mellette, másfelől viszont ellene. Kilencszer megverte eddig Verdascót úgy, hogy mindössze két meccsen veszített szettet, ami nyilván növeli az önbizalmát, de az is egyértelmű, és ezt mindketten tudják, ekkora különbség nincs köztük. A tenisz nem az a játék, ahol két tudásban egymáshoz közel álló játékos meccsén tízszer lehet nyerni zsinórban. Ahogy Gonza, Davy és Söderling is előbb-utóbb megverte Rogert, Verda napja is eljön valamikor.
A kérdés az, hogy ez a mai, ez az-e már.
ATP Santa Ponsa
Medvedev idén először nyert meccset füvön, Thiem előnyből adta fel
10 ÓRÁJA
Tenisz
Pozitív doppingtesztet produkált, de megúszta az eltiltást az ukrán teniszező
10 ÓRÁJA