Roland_Garros

Fotó: Eurosport

Azt hiszem ha minden alkalommal leírjuk, hogy mennyire szörnyű, mikor egy tenisztornán esik, milyen nehéz a játékosoknak várni, kijönni vagy ki nem jönni, bemenni, aztán újra kijönni, továbbá, hogy milyen szörnyű a várakozás a nézőknek, akár a helyszínen, akár a tévé előtt, akkor azt is muszáj leírni, hogy az esőszünetet követő napok mindig kiválóak.
Már a nézők szempontjából és különösen akkor, ha az eső valamikor a torna elején talál meg minket.
Peugeot
Négy nyolcad
30/05/2010 20:34
A játékosok szempontjából nem ilyen egyértelmű a dolog, hiszen például azok, akik tegnap is játszottak picit, de a meccsüket befejezni nem tudták, azok három egymást követő napon kénytelenek játszani.
De mi ilyenkor nem tudunk mást tenni, csak a fejünket kapkodni.
Nem hiszem, hogy nagyon sokszor fordult elő a tenisz történetében, hogy valaki egy 20 eurós sétálójeggyel megnézhette Wawrinkát, Gonzát, Wickmayert, Almagrot, Kohlschreibert, Ljubót, Fisht, Penettát, Ferrert, Ferrerot, Isnert, Berdychet, Hantucovát, Cilicet, Söderlinget és Sharapovát. (Még mielőtt valaki belekötne a sorrendbe, a pályákat néztem hátulról előre.)
Nem véletlen, hogy már reggel sem lehetett semmiféle jegyet kapni, és a jegyüzérek pedig 200 eurót kértek egy sétálójegyért. Mondjuk nem tudom vett-e valaki, mert akinek ennyi pénze van egy jegyre, az rendszerint nagyobb pályákra vágyik, pedig az ma nem bizonyult bölcs döntésnek, hiszen azon túl, hogy láthatta Rogot, Rafát, Henint, Nolét vagy a Williamseket, izgalomból a három nagy pályára eddig nem sok jutott. A vesztesek alig-alig fogtak szettet.
Viszont az azon innen is nagy élmény nyilván.
Peugeot
Napi idézet 0529
29/05/2010 17:58
Peugeot
Reszkess Roger!
29/05/2010 15:49