Másolat - P5260256

Fotó: Eurosport

Először arra gondoltam, hogy írni kéne valamit az esőről meg a tetőről, mert azért az mégsincsen jól, hogy az ember csak lejárt szavatosságú teniszt tud nézni egy Grand Slam torna idején, aztán rájöttem, hogy amit gondolok, azt megírtam már két éve, amikor kinn voltunk.
Az rendben van, hogy ilyenkor eső idején jelentősen fellendül a fogyasztás itt a Garroson, mert hát mi mást tudna csinálni az a sok ezer ember mintsem, hogy konzumál.
Peugeot
Négy nyolcad
30/05/2010 20:34
Vesznek mindent amit érnek, leginkább ernyőt persze, pedig semmi sem olcsó. Még francia léptékkel sem. Leszámítva talán a játékosok büféjét, ahol pár euróért akkora tál salátát mérnek, hogy Daniela Hantuchova szerintem 63 napig majszolná.
Legalább.
Van bukéja az esőszünetnek nyilván, az emberek próbálják magukat jól érezni, kurjongatnak, énekelnek, meg egyébként is jól mutat az a sok nép, ahogy hömpölyög, de hát senki sem ezért jött igazán.
Nem ezért vesznek jegyet a helyszínen, nem ezért ülnek le sokan a tv elé. Vannak turisták, akik csak egy napra tudnak kijönni, vannak tv társaságok, melyek milliókat áldoznak egy ilyen közvetítés sorozatra és aztán napokig csak ismételgetnek. Az embereik most meg kártyáznak, sakkoznak, meg ilyesmi.
Vagy blogolnak. :)
Pedig hát lehetne azért tenisz is az esőben, ha nem is annyi, amennyit terveztek.
Csak egy tető kéne hozzá.
Etienne de Villiersnek és az ATP-nek hála, lesz lassan egy eladó.
Olcsón.
Hamburgból.
Azóta annyi történt, hogy Hamburgban nem adták el a tetőt, bár ezt akkor sem hittük, csak vicc volt, viszont Párizsban még mindig nincs, pedig Wimbledonban már lassan kettő is akad. A szervezőkön egyre nagyobb a nyomás, költözéssel fenyegetőznek, pénzt követelnek a várostól, és a többi.
Tisztára, mintha itthon lennénk.
Tegnap Rogert kérdezték, mit szól a kérdéshez, ő elmondta, nem esik le a karikagyűrű az ujjukról azért, mert be kell menni az öltözőbe, meg ki kell jönni onnan, akár háromszor is, mint tegnap. Eddig is mindenki együtt tudott élni ezzel, eztán is együtt fog tudni. Miattuk nem kéne tető.
Nem miattuk kell a tető - ezt már én teszem hozzá.
A tető a nézők miatt kell. Legyenek akár a helyszíne, akár tévék előtt. Azt az irgalmatlan mennyiségű pénzt, amit a szervezők és a játékosok keresnek, azt miattuk keresik meg.
Őket kell kiszolgálni.
Illetve kellene.
Peugeot
Napi idézet 0529
29/05/2010 17:58
Peugeot
Reszkess Roger!
29/05/2010 15:49