Matthew+Perry+2012+Open+Champion+Andy+Murray+ciXk8vQBrEpl

Fotó: Eurosport

Vége a US Opennek és itt az ősz, efelett érzett halvány depressziónkat fordítsuk át a várakozás érzésébe, hiszen az utolsó 2 hónap sok-sok izgalmat ígér még nekünk.
Lássuk, mi történt mostanában.
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Evans - Hurkacz összefoglaló
14 ÓRA
Andy Murray ünnepelt, mert megérdemelte. De azért fel kell készülnie az átlagosnál még nagyobb médiafelhajtásra odahaza, és tudjuk, hogy arrafelé a bulvár újságírás mit jelent.

2012_09_13_murray.jpg

Fotó: Eurosport

A valenciai verseny után fejezi be pályafutását Juan Carlos Ferrero, alias Szúnyog. Egy újabb korábbi világelsővel és Roland Garros bajnokkal lesz szegényebb az ATP mezőnye.

Juan-Carlos-Ferrero-008

Fotó: Eurosport

Visszavonult Mark Knowles, egy végtelenül rendes, szimpatikus, nagyszerű páros játékos - itt az ATP cikke.
Jürgen Melzer hétvégén elvette Iveta Benesovát Ausztriában. Az ő történetük azért is szép, mert tavaly megnyerték Wimbledont vegyespárosban, ott kezdődött a szerelmük. Gratula!

264069_10151392429246102_1225079413_n

Fotó: Eurosport

A Williams testvérek sem tétlenkednek, mindketten új pasival jelentek meg a közelmúltban. Venus egy kubai modellel, Elio Pis-szel randizgat, Serena pedig nem akárkivel melegedett össze: Patrick Mouratoglu edzővel látták őket romantikázni Párizsban.Mouratoglu hivatalosan Grigor Dimitrov edzője, teniszakadémiája van, és nem utolsósorban az Eurosport francia szakkommentátora. ;) Amúgy Serena a Roland Garros vereség után kérte meg, hogy segítsen neki összeszedni magát, így kezdődött.

venus-williams-elio-pis-400

Fotó: Eurosport

serena_2

Fotó: Eurosport

Roger Federer nagyon kimerült a nyáron és a hétvégi Davis Kupa küzdelmek során, úgyhogy azonnal nyaralni akar menni és pihenni szeretne. Ez praktikusan valószínűleg annyit jelent, hogy Sanghajban nem fog pályára lépni, és legjobb esetben is a Bázel-Párizs-Világbajnokság kombinációval fejezi be az évet. Mindhárom tornán címvédő, úgyhogy kell is az energia.

federer-holiday-roger-federer-13736470-594-393

Fotó: Eurosport

Justine Henin babát vár! A korábbi világelső és hétszeres Grand Slam bajnok belga párjával, Benoit Bertuzzóval márciusra várja az utódot.Grat!

album_large_4184803

Fotó: Eurosport

ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Rublev - Caruso összefoglaló
14 ÓRA
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Fognini - Thompson összefoglaló
15 ÓRA