Victoria állam sportminisztere, Martin Pakula kedden közölte, csak a vakcinával rendelkező játékosok számára garantálják a részvételt.


A sportolóknak november 26-ig meg kell kapniuk második oltásukat a szereplés érdekében, a szabályozás részleteiről Pakula szerint még zajlanak a tárgyalások.
European Open
Fucsovics sikerrel vette a nyitókört, Murray őrületes csatában jutott tovább
5 ÓRÁJA
A Melbourne-ben pályára lépő oltott játékosoknak az országba belépés után várhatóan nem kell kéthetes karanténba vonulniuk, ami amúgy kötelező az Ausztráliába érkezőknek.
https://i.eurosport.com/2021/01/20/2975044.jpg
Az már korábban eldőlt, hogy az idei, sokat vitatott karantén helyett kéthetes buborék vár az Australian Open mezőnyére, amelyben a játékosok szabadon mozoghatnak a hotel és a pályák között.
Az idei Grand Slam-tornán mintegy 70 játékos kényszerült kéthetes szigorú hotelkaranténba, mert kontaktszemélynek számítottak a repülőutat követően kiszűrt fertőzöttekhez. A szobájukba zárt teniszezők közül sokan panaszkodtak a körülményekre és az elégtelen kiszolgálásra. A játékosok részéről végül csak a spanyol Paula Badosa szolgáltatott pozitív koronavírustesztet. A szerencsés többség naponta legfeljebb öt órára elhagyhatta a szállodát, és kimehetett edzeni néhány elkülönített pályára.

Australian Open

Fotó: Getty Images

Forrás: MTI
European Open
ATP Antwerpen: Brooksby nyerte az amerikai rangadót
8 ÓRÁJA
European Open
Borították a papírformát a fiatal amerikaiak Antwerpenben
8 ÓRÁJA