A férfi teniszezők világranglistáját korábban vezető brit Andy Murray a jövő hónapban egy olaszországi challenger-versenyen vesz részt.


Az Olasz Tenisz Szövetség szerdán közölte, hogy a 33 éves skót játékos neve is szerepel a biellai, fedettpályás viadalra nevezettek között. A torna február 15-én kezdődik és 132 ezer euró (47,5 millió forint) lesz az összdíjazása.
A hosszú ideig sérüléssel bajlódó, kétszeres olimpiai bajnok Murray - aki jelenleg csak a 123. a világranglistán - múlt héten jelentette be, hogy korábbi pozitív koronavírustesztje miatt nem indul az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, amelyre február 8-tól kerül majd sor, és amelyen szabadkártyával vehetett volna részt.
Tokyo 2020 mixed doubles
Az olimpia legviccesebb díjátadóján Karatsev majdnem lenyúlta az aranyat
3 ÓRÁJA

andy1.jpg

Fotó: Eurosport

Murray legutóbb 2019 augusztusában, Mallorcán játszott challenger-tornán, miután felépült csípőproblémájából, ami miatt kétszer is megműtötték.
A biellai viadalra a sportág ismertebb játékosai közül nevezett még a Melbourne-ről szintén fertőzöttsége miatt lemaradó Alejandro Davidovich Fokina (54.), Lucas Pouille (74.), Sebastian Korda (103.), Andreas Seppi (106.) és Lorenzo Musetti (129.) is.
MTI
Tokyo 2020
Miközben Zverev olimpiai aranyérmét ünnepelte, Khachanov ütőjén vezette le a frusztrációt
8 ÓRÁJA
Tokyo 2020
Rublevék lettek az olimpiai bajnokok vegyespárosban
14 ÓRÁJA