77849008JH145_U_S_Open_Day_

Fotó: Eurosport

Könnyen lehet, hogy néhányan csodálkoztok, hogy miért írunk valakiről, aki nincs a százban, és aki olyan  sokáig nem is volt. (111. pillanatnyilag, a legjobb helyezése 77.)
Könnyen lehet, hogy néhányan, akik olvastátok ezt, és emlékeztetek is rá, a múlt héten csodálkoztatok, hogy mégis hogyan juthatott elődöntőbe Houstonban.
Tenisz
Edzőként tér vissza a korábbi Roland Garros-bajnok
14 ÓRA
Az a helyzet pillanatnyilag, hogy bármennyire is ki van rá bukva az egész teniszvilág, Wayne Odesnik teniszezhet. Hiába találtak nála egy jelentősebb adag HGH-t (szakzsargonban növit, gyengébbek kedvéért növekedési hormont), és hiába büntették ezért az ausztrál hatóságok 7000 dollárra, W.O. egyelőre sikerrel védekezik azzal, hogy a szervezetében sohasem bukkantak semmiféle tiltott szerre. Igaz, a hírek szerint tavaly mindössze egy doppingvizsgálaton kellett részt vennie, de ez mondjuk mellékszáll.
Sem az ATP, sem pedig az ITF nem tiltotta el eddig, hogy ez most jó vagy sem, azt döntse el mindenki maga. Szerintem az feltétlen jó, hogy az ártatlanság vélelme megillet mindenkit, az már kevésbé, hogy a teniszben egy ilyen cselekmény nem számít egyértelműen doppingvétségnek és nem von maga után egyértelműen eltiltást.
Jelen pillanatban, azt gondolva, hogy az ügyvédek majd úgyis elérik Odesnik felmentését, hiszen ennél nagyobb slamasztikából is húztak már ki  sportolókat (és akiket szerfelett módos édesapja bérelt fel), a magam részéről egyetlen megoldást látok :
A többieknek iszonyatosan p.csán kéne őt rúgni.
Hiszen mégiscsak az ő jó hírüket is veszélyezteti.
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Rublev - Ruud összefoglaló
18 ÓRA
ATP Monte Carlo
Rublev életében előszőr jutott döntőbe 1000-es tornán
18 ÓRA