Mindenki azt mondja, hogy ez az Ozzi Open már le van játszva. Hiszen két GS döntőkben tapasztalt teniszező játszik két zöldfülűvel, így már mindenki biztos benne, hogy Li Na harmadik döntőjében végre nyerni tud, míg Sampras sem véletlenül érkezett Melbourne-be, hiszen az ő tizennégyéhez is vészesen közeledik Rafa.
Ellenfeleink viszont olyanok, akiknek semmi okuk félni, mert sok-sok évet dolgoztak azért, hogy végül ne csak az ölükbe hulljon egy Grand Slam döntő.
Dominika Cibulkova és Li Na döntőbeli párosítása összességében azért meglepetés. A 32. születésnapját 1 hónap múlva várhatóan nem kevés sörrel ünneplő Li fél évvel ezelőtt kis túlzással még a visszavonulásáról szóló sajtóközlemény megfogalmazásával foglalatoskodott, míg Dominika Cibulkova 5 évvel ezelőtti Garros elődöntőjét még legelvetemültebb szurkolói is egyszeri meglepetésként könyvelték el.
Tenisz
„Hamarosan visszatérek”- a US Open-bajnok kezd túljutni motivációs problémáin
5 ÓRÁJA
A sajtótájékoztatók királynőjét férje és Carlos Rodriguez jobb belátásra bírták, és végül bizonyította, hogy még mindig sülnek azok a fonák keresztek, még mindig gátlástalanul agresszív a pályán, és még mindig viszi előre a szíve. Az icipici szlovák lány pedig edzőjével együtt kispekulálta, hogy ha már ilyen kicsire nőtt és gyors, akkor legalább aknázzák ki ezt az egyedüli adottságot. Gyorsítsák meg a játékát, olyan félelmetes tempóig, ami először csak meglepetést, majd frusztrációt okoz az ellenfélben.
Mindez persze nem megy csak úgy, és nem megy lelkierő és hit nélkül. Li abban bízhat, hogy játszott ő már elég Grand Slam döntőt egy zöldfülű megtöréséhez, míg Domi abban, hogy elmúltak már azok az idők, amikor 6/1 5/1-ről képes volt kikapni, hiszen aprócska testébe sok erő költözött.
Li Na eddig mindig nagyon jó döntőket játszott a Rod Laver Arénában, akkor is, ha eddig kétszer is kikapott.
Legyen újra jó döntőnk, és győzzön az, akinek nagyobb a szíve.
Tenisz
A történelmi mélypont után a 22 éves balkezes teniszező lehet a franciák megmentője
8 ÓRÁJA
Tenisz
Negyvenhárom helyet javított a berlini bajnok a világranglistán
8 ÓRÁJA