Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Bondár szettelőnyről veszített Madridban orosz ellenfele ellen

Eurosport Magyarország

Publikálva 29/04/2022 - 14:49 GMT+2

A selejtezőből főtáblára került Bondár Anna három szettben kikapott orosz riválisától a madridi salakpályás tenisztorna 6,57 millió dollár (2,31 milliárd forint) összdíjazású női versenyének első fordulójában. A világranglistán 68. Bondár két sima sikerrel vívta ki helyét a legjobb 64 mezőnyében, melyben a rangsorban 23. Darja Kaszatkina várt rá.

Bondár Anna - fotó: Facebook

Fotó: facebook

A találkozó nyitószettje szoros küzdelmet hozott, melyben a magyar teniszező 3:2-nél elveszítette adogatójátékát, a folytatásban viszont sorozatban négy gémet nyerve szettelőnybe került.
A második játszmában ismét Kaszatkina brékelt először és már 4:1-re is vezetett, ezt követően viszont ismét Bondár pillanatai következtek, 4:4-re egyenlített, de jó szériáját ezúttal nem tudta folytatni, és az orosz két játékkal később egyenlített.
A harmadik játszma elején Bondár rögtön elvette riválisa szerváját és előbb 2:0-ra, majd 3:1-re is vezetett, ezt követően viszont Kaszatkina került fölénybe, megszakítás nélkül hozott öt játékot és 2 óra 18 perc alatt megnyerte a mérkőzést.
Eredmény, 1. forduló (a 32 közé jutásért):
Darja Kaszatkina (orosz)-Bondár Anna 4:6, 6:4, 6:3
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés