Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Ismét a fiatal olasz állította meg Fucsovics Mártont

MTI

Frissítve 20/09/2021 - 22:51 GMT+2

Metzi tenisztorna - Fucsovics búcsúzott a nyitókörben.

Fucsovics Márton búcsúzott a nyitókörben - összefoglaló

Fucsovics Márton az első fordulóban kiesett hétfőn a Metzben zajló, 481 ezer euró (170,7 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán.

A világranglistán 41. játékos legutóbb augusztus végén, a US Open első fordulójában vívott mérkőzést, és háromhetes szünet után a 4500 férőhelyes Arenes de Metzben lépett ismét pályára. Ellenfele az ötödik helyen kiemelt Lorenzo Sonego volt, aki 17 hellyel előzi meg őt az ATP-rangsorban, és aki ellen 3/1-re állt a győzelmi mérlege. Egyetlen vereségét a legutóbbi összecsapásukon szenvedte el az olasztól, idén áprilisban a monte-carlói viadalon.
Az ötödik csata első szettjéről egy brék döntött, a 26 éves ellenfél 2:1-nél elvette a magyar éljátékos adogatását, és 34 perc alatt hozta a játszmát. A folytatásban a torinói teniszező hamar dupla brékelőnybe került, és 5:1-ről Fucsovics számára már nem volt visszaút. A találkozó 1 óra 12 percig tartott.
Lorenzo ma is hozta a tőle megszokott régi jó formáját, én nem.
- kezdte értékelését közösségi oldalán Fucsovics.
"Játszhattam volna többet is az elmúlt két hónapban, ha nem jön közbe a sérülésem, de általában nem szoktam visszafelé tekintgetni, és ezekre a dolgokra fogni az elszenvedett vereségeket, mert minden meccsért meg kellett dolgoznom, még azért is, amit nem sikerült megnyerni. Ennél sokkal többet jelentett az, hogy az elmúlt hetekben sikerült feltöltődnöm a családommal, a kiskutyáimmal, és a vállsérülésem is teljesen rendbe jött, így tudtuk folytatni az edzőimmel a keménypályás felkészülést, mivel az Egyesült Államokban fogok megint két tornán játszani a következő hetekben. Folytatom, megyek tovább" - tette hozzá.
picture

"Lehet, hogy elveszíti a meccset, de ez az összefoglalóba bekerül" - Fucsovics parádés labdamenete

Eredmény:
1. forduló (a 16 közé jutásért):
  • Lorenzo Sonego (olasz, 5.)-Fucsovics Márton 6:3, 6:2
  • Basilashvili (georgiai, 8.)-Mager (olasz) 6:3, 7:6 (7-5)
  • Pospisil (kanadai)-Barrere (francia) 6:3, 6:4
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés