Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Gálfi Dalma számára is véget ért a floridai torna, feladta a meccsét Miamiban

Eurosport Magyarország

Frissítve 05/04/2022 - 16:35 GMT+2

Gálfi Dalma az első szettben feladta az orosz Veronika Kudermetova elleni mérkőzését a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna női versenyének második fordulójában. Gálfi (107.) az első körben a szlovák Kristína Kucovát győzte le 6-0, 6-0-ra, ezzel biztossá vált, hogy Bondár Anna (76.) és Udvardy Panna (83.) után ő is a legjobb száz közé kerül a világranglistán.

Gálfi Dalma

Fotó: AFP

Miami tenisztorna - Gálfi Dalma feladta a Kudermetova elleni meccsét.
A 21. helyen kiemelt ellenfél 38 perc alatt 5:1-re elhúzott az első játszmában, a magyar teniszező ekkor adta fel a találkozót, mert egy labdamenetben elesett, azután pedig ápolni kellett a bal combját.
Gálfi (107.) az első körben a szlovák Kristína Kucovát győzte le 6-0, 6-0-ra, ezzel biztossá vált, hogy Bondár Anna (76.) és Udvardy Panna (83.) után ő is a legjobb száz közé kerül a világranglistán. A magyar szövetség honlapja szerint legutóbb 2012 júliusában fordult elő, hogy három magyar is volt az első százban a nők mezőnyében. Akkor ezt Babos Tímea, Czink Melinda és Arn Gréta mondhatta el magáról. A világranglistát legközelebb április 4-én frissíti a WTA.

Eredmény, 2. forduló (a 32 közé jutásért):

nők, 8,3 millió dollár (2,8 milliárd forint) összdíjazás:
  • Veronika Kudermetova (orosz, 21.)-Gálfi Dalma 5:1-nél Gálfi feladta.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés