Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A címvédő állt Miamiban a világelsőség és Medvedev közé

Eurosport Magyarország

Frissítve 01/04/2022 - 10:40 GMT+2

Daniil Medvedev nem tér vissza a jövő héten a férfi teniszezők világranglistájának élére, miután 7:6(7) 6:3-as vereséget szenvedett a 2021-es Miami Open bajnokától, Hubert Hurkacztól. Az első helyen kiemelt orosz játékosnak a lengyelt kellett volna legyőznie ahhoz, hogy Novak Djokovictól visszaszerezze az első helyet a világranglistán, de így másodikként vághat neki a salakszezonnak.

Medvedevet a címvédő lengyel Hubert Hurkacz búcsúztatta két szettben

Miami tenisztorna - Az első helyen kiemelt orosz Daniil Medvedev nem jutott a legjobb négy közé a Miamiban zajló keménypályás tenisztornán.
Medvedevet a címvédő lengyel Hubert Hurkacz búcsúztatta két szettben, két óra három perc alatt a csütörtöki negyeddöntőben.
Hurkacz így továbbra is versenyben van azért, hogy megvédje címét, egyúttal azzal, hogy meggátolta Medvedevet, hogy bejusson a Miami Open elődöntőjébe, az is eldőlt, hogy az orosz nem tudja visszavenni a világelsőséget Novak Djokovictól.
A lengyel a legjobb négy között Carlos Alcarazzal vagy Miomir Kecmanoviccsal találkozik
"(A körülmények) rendben voltak számomra. Sok időt töltök Floridában, így hozzászoktam a páratartalomhoz. A körülmények ma nekem kedveztek" - nyilatkozta Hurkacz a meccs után.

Eredmény:

férfiak, 9,5 millió dollár (3,2 milliárd forint) összdíjazás, negyeddöntő:
Hurkacz (lengyel, 8.)-Medvedev (orosz, 1.) 7:6 (9-7), 6:3
részben MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés