Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Marozsán Fábián: „Jason Stathamet vinném el vacsorázni”

Eurosport Magyarország

Publikálva 27/03/2024 - 14:21 GMT+1

Külföldön is csodájára járnak Marozsán Fábiánnak. Az ATP ennek apropóján csinált egy rövid, de annál érdekesebb interjút vele, amit a nyolcaddöntős mérkőzése előtt készítettek. Ebből a beszélgetésből szemezgettünk.

Marozsán Fábián fejében átkattant valami, egészen lenyűgöző változáson ment keresztül

Az ausztrál Alex De Minaur ellen szerda hajnalban játszott nyolcaddöntős mérkőzése előtti miniinterjú felvezetéseként a honlap kiemelte, hogy a 24 éves magyar teniszező egy évvel ez előttig még egyetlen ATP-versenyen sem lépett pályára. Azóta viszont rendszeres résztvevője a sorozat tornáinak, Miamiban pedig a legjobb 40 közé lépett előre az élő világranglistán negyeddöntőbe jutásával.
A De Minaur elleni sikerrel az rangsorban már 38. Marozsán negyedik ATP 1000-es viadalán szerepel most, és eddig valamennyin bejutott legalább a nyolcaddöntőbe.
A rövid kérdezz-felelekből kiderül, hogy Marozsán, ha tehetné, Jason Stathammel vacsorázna együtt, mert nagyon kedveli a brit színészt, kedvenc filmje pedig vele a Feláldozhatók. Ha vele nem lehetne, akkor Dwayne Johnsonra esne a választása a közös vacsit illetően.
Marozsán teniszkarrierje eddigi legjobb pillanatának az tartja, amikor ráeszmélt, hogy bekerült a legjobb száz közé a világranglistán.
„Ez valamikor a tavalyi US Open előtt vagy alatt volt. Ez volt az első alkalom, amikor főtáblás voltam és megnyertem az első meccsemet egy Grand Slamen, szóval az egy jó pillanat volt.”
A teniszező megemlíti, hogy a kedvenc városa, ahol eddig járt, az Melbourne. A legmenőbb pillanat, amit a sportnak hála megélhetett, pedig az, hogy a legnagyobb stadionokban játszhat. Ezek közül is a római Campo Centralét mondaná a kedvencének, ahol tavaly legyőzte Carlos Alcarazt.
részben MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés