Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Sinner esélyt sem adott Dimitrovnak a döntőben, harmadik nekifutásra övé lett a miami trófea

Eurosport Magyarország

Publikálva 01/04/2024 - 09:48 GMT+2

Jannik Sinner könnyedén verte Grigor Dimitrovot a Miamiban rendezett keménypályás tenisztorna férfi versenyének vasárnapi döntőjében. Az Australian Open-győztes olasz játékos négyszer is elvette bolgár ellenfele adogató játékát, miközben Dimitrovnak az egész meccsen egyetlen egyszer volt bréklabdája.

Jannik Sinner könnyedén verte Grigor Dimitrovot a Miamiban rendezett keménypályás tenisztorna férfi versenyének döntőjében.

Fotó: Eurosport

Az egyoldalú összecsapás mindössze 74 percig tartott.

A 22 éves Sinner harmadik fináléját játszotta a floridai városban, de 2021-ben és tavaly alulmaradt, így először hódította el a trófeát. A tornagyőzelem mellett annak is örülhetett, hogy a világranglistán a spanyol Carlos Alcarazt megelőzve feljött a második helyre. Sinner remek formáját mutatja az is, hogy idén négy tornán indult, ebből hármat megnyert, 23 mérkőzéséből pedig 22-szer diadalmaskodott, csupán az Indian Wells-i elődöntőben kapott ki Alcaraztól.
A 32 esztendősen reneszánszát élő Dimitrov azzal vigasztalódhatott, hogy döntőbe jutásával 2018 után ismét bekerült a világranglista legjobb tíz játékosa közé.
Eredmény, férfi döntő:
  • Sinner (olasz, 2.)-Dimitrov (bolgár, 12.) 6:3, 6:1
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés