Az embert egy jéghideg, viharos, zuhogó esős, februárra emlékeztető májusi napon nem érheti már meglepetés. Vagy legalábbis azt hiszi, hogy nem érheti.
Persze furcsaságok mindig történnek, hiszen nem értettem, hogy Zita kolléganőm miért kért meg rá, hogy kedden jöjjek be délután 3-ra a szerkesztőségbe, pedig csak este dolgozom. És miért kérte meg Gábort is, hogy maradjon benn 3-ig, miután már végzett. De itt bármi megtörténhet, úgyhogy nem gyanakodtunk.
Hiszen vannak még igazi meglepetések. Mert amikor megérkeztem, és ott várt egy nagycsomó vigyorgó ember, akik elsőre ismeretlenek, mégis ismerősek voltak, akkor nagyon meglepődtem. És Gábor is nagyon meglepődött, amikor a Bartoli-Zakopalova meccs végén kilépett a stúdióból, és őt is ott várta ez a nagycsomó vigyorgó ember.
Tenisz
Iga Swiatek szerint Grand Slam és olimpia terén is Párizs a nyerő
7 ÓRA
Azon meg végképp meglepődtünk, hogy mindez a Salakblognak köszönhető. Történt ugyanis, hogy az itt két éve hűségesen kommentelő emberek gondoltak egyet, és bejöttek hozzánk, hogy együtt ünnepeljük a blog második szülinapját. Voltak, akik hetekig szervezték a dolgot, voltak akik órákat vonatoztak azért, hogy itt legyenek, és voltak olyanok is, akik nem tudtak eljönni önhibájukon kívül, de ők sem maradtak ki az ünneplésből.
Miután elment ez a nagycsomó vigyorgó ember, akikről hamar kiderült, hogy mind jófej, vicces, kedves emberek és nem csak virtuálisan, hanem a való életben is valódi közösséget, baráti társaságot alkotnak, beszélgettünk erről Gáborral, és nagyon büszkék voltunk. Mert ezek szerint a Salakblog ezalatt a két év alatt nem csak egy egyszerű, tenisszel fogalkozó online beszélgetőhellyé vált, hanem még a tenisznél is sokkal fontosabb dolog, a barátság és az összetartás alapja lett. Szép példa vagytok ti így együtt, na.  :D
Köszönjük giorgio_boynak az ötletet, geod01-nek és Cathy07-nek a szervezést, cellének és Makkának a tortát, másának, Csavargonak, és arcsikének, hogy eljöttek, Geysapnak a jó zenékkel teletűzdelt köszöntő levelét, és magas barnának, hogy még onnan is eljött volna, ahol most a víz az úr.
Reméljük találkozunk még, akár itt nálunk, akár a római parton (oda lehet jönni hozzánk, gio! :)), akár egy Quimby koncerten. Akárhol.
Izzadtunk, mire megtaláltuk a legtökéletesebb képet. :D

rafanadal

Fotó: Eurosport

Tenisz
A nyár közepéig már megvan Babos párospartnere
10 ÓRA
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Fognini – Krajinović összefoglaló
11 ÓRA