A férfiak ezen a héten Winston-Salemben egy 250-es versenyen élesítik a formát a jövő héten rajtoló US Openre. A Grand Slam tornákon komoly esélyesnek számító játékos természetesen nem indul már ezen a tornán, így a 64-es főtábla első kiemeltje John Isner, tehát nincs top 10-es a mezőnyben.
A nők számára New Havenben egy jóval rangosabb versenyt rendeznek, hiszen bár csak 32-es a főtábla, mégis ott vannak hárman a top 10-ből, és mind a hárman játszottak már idén Grand Slam döntőt, sőt, Kvitova meg is nyerte a magáét Wimbledonban. Rajta kívül még Bouchard (Wimbledon) és Halep (Garros) emeli a színvonalat ezen a 710.000 dollár összdíjazású Premier tornán. Sőt, ott van még Wozniacki, Cibulkova (szintén idei GS-döntős) és Errani is.
Sajnos nincs viszont ott a páros főtáblán Babos és Mladenovic, akik a múlt héten döntőbe jutottak Cincinnatiben, de a francia játékos hátsérülése miatt a második szettben fel kellett adniuk a meccset. Kérdés, hogy mi lesz velük a US Openen? Nagyon fontos lenne a részvétel és a jó szereplés, már csak a szezonzáró világbajnokság miatt is. Az oda vezető pontversenyben Timiék az előkelő 10-dik helyen állnak. Természetesen neveztek az utolsó Grand Slamre, mint ahogy Timi a vegyespárosban is ott lesz, Butorackal, akivel ugye a Garroson az elődöntőig mentek.
Wimbledon
Sosem fogjuk megunni, ahogy Federer varázsol Wimbledonban
2 PERCE
A heti versenyek mellett ugyancsak nagyon fontos a US Open selejtezője, melyet szintén ezen a héten rendeznek. Mi magyarok a ranglista 152-dik helyén álló Fucsovics Mártonnak szurkolhatunk, aki idén játszott már két Challenger döntőt, plusz egy elődöntőt, és az utóbbi két versenyén is elment a negyeddöntőig. Melbourne-ben és Wimbledonban is csak egy győzelem hiányzott a főtáblához, hátha most meglesz.
ATP Eastbourne
ATP Eastbourne: Sonego - Bublik meccsösszefoglaló
EGY ÓRÁJA
ATP Santa Ponsa doubles
Nocsak: Djokovic párosban melegít Wimbledonra
EGY ÓRÁJA