Babos Tímea elkapta a koronavírust, így nem folytathatja szereplését a Charlestonban rendezett salakpályás női tenisztornán.

"Múlt héten Miamiban, buborékban versenyeztem (ez azt jelenti, hogy végig csak a hotelben és a pályán voltam a többi sportolóval, maszkban, stb...), ahol három negatív COVID-19 tesztem volt. Onnan átrepültem ide Charlestonba csütörtökön és ismét egy negatív tesztet produkáltam. Azóta is folyamatosan buborékban vagyok, sehol nem voltam, betartottam minden óvintézkedést. Mindezek ellenére a tegnapi koronavírustesztem pozitív lett. Azóta volt egy második tesztem, ami szintén ezt mutatta... Nem értem hogyan, mikor és miért történt, de ez most már nem is lényeges" - írta a soproni teniszező.
Babos elárulta, hogy szinte semmilyen tünete nincs, kicsit fáj a feje és a torka, illetve egy napig fáradékonynak érezte az izmait. Most tíz napra karanténba került, nem hagyhatja el a hotelszobáját sem.
Australian Open
Osaka, két tokiói aranyérmes és unortodox teniszt játszók is a pályán az AusOpen harmadik napján
33 PERCE
A magyar játékos egyesben az első fordulóban búcsúzott Charlestonban, párosban pedig az orosz Veronika Kudermetovával a negyeddöntőre készült, amikor pozitív lett a tesztje.
MTI
Australian Open
Kyrgios lábközötti tenyeres kombója és Rublev futtából meghúzott elütése- a nap TOP 5 labdamenete
EGY ÓRÁJA
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
2 ÓRÁJA