Tudom, hogy lesz olyan, amit már néhányan hallottatok, de sajnos kicsit sokáig voltunk/tam távol, ezért aztán akad mit pótolnunk.
Szóval, Heinz Günthardt lett Ana Ivanovic edzője, aki egyfelől ugye Steffi Grafot segítette jódarabig, másfelől Taróczy Balázzsal nyert párost Wimbledonban. Utóbbit csak azért írom le, mert bántóan fiatalok is látogatják a blogot.
Andy Murray 15 millió fontot kapott az Adidas szerződésért (5 évre), Baghdatist, Nolét és a Bryan tesókat kellett kirúgni miatta. Ezek után Murray feltűnt Dubaiban egy Hugo Boss pólóban. Az Adidas csalódottságát fejezte ki AM stábjának.
ATP Rome
ATP Róma: Cilic - Bublik összefoglaló
5 ÓRA
Mindezek után Mr. Andrew Murray átvette a negyed millió dolláros rajtpénzt a szervezőktől, köszönte az egész stábjának szóló kosztot és kvártéjt a Burj el Arabban (minimum 2400 dodó per fő per éj), majd kikapott Tipsarevictől a második körben. A sajtótájékoztatón pedig azt találta mondani, hogy: Szerettem volna nyerni, de egy vereség nem a világvége. Ha ez egy Grand Slam torna lenne, vagy valami hasonló, akkor más taktikával léptem volna pályára.
Túl magas labda lenne azt írni, hogy ilyenek miatt is kellett kezet nyújtania Rogernek Melbourne-ben, de ettől még azt hiszem igaz.
Ez egy igazságos világ.
És ezt már végképp csak úgy: találtam egy fotót Kenny Banzerről, aki 14 évesen és öt naposan játszott a Davis Kupában Ghána ellen még 2000-ben, lichtensteini színekben. Egy egész hétre kivették a suliból :)
Balról a második, de szerintem rájöttetek egyébként is.

licht

Fotó: Eurosport

WTA Rome
Négyórás maraton a nőknél, Karatsev 20. győzelmét aratta 2021-ben
5 ÓRA
ATP Rome
ATP Róma: Humbert - Sinner összefoglaló
6 ÓRA