A férfi teniszezők világranglistáján 31. francia Benoit Paire bevallotta, hogy már nem tesz meg mindent a győzelemért, mert az elvesztett mérkőzésekkel is jól keres.


"Csak az érdekel, hogy minél hamarabb kikerüljek a buborékokból. Most kikaptam Acapulcóban, de jobb is, mert így pár napot élvezhetem az életet Miamiban a következő verseny előtt" - jelentette ki a 31 éves játékos. "Jelenleg nem a tenisz az elsődleges az életemben. Ha valaki megnyer egy 250-es ATP-tornát, 30 ezer dollárt kap." 
"Én már edző nélkül utazom, az első fordulókban erőnyerő vagyok, aztán kikapok, felveszek 10 ezer dollárt, és továbbállok. Akkor miért kellene megszakadnom?" 
Tenisz
Párosban vereség a horvátoktól, kiesett a magyar csapat a Davis Kupából
8 ÓRÁJA
Nyilatkozta Paire arra utalva, hogy a koronavírus-járvány miatt ideiglenesen átalakított világranglistának köszönhetően gyenge teljesítménye ellenére sem csúszik lejjebb a rangsorban, és a főtáblán indulhat mindenhol.
Egy hete Paire közölte, hogy a pandémia miatt "szomorúvá, unalmassá és nevetségessé" váltak az ATP-tornák.
A teniszélet augusztusi újraindulása óta a franciák fenegyereke - aki 18. is volt a világranglistán - mindössze két meccset nyert meg, a többi versenyén már az első fordulóban kiesett.
MTI
Davis Cup
Piros Zsombor hengerelt, ezúttal a US Open-bajnok Cilicet verte!
10 ÓRÁJA
Tenisz
A WTA továbbra is aggódik Peng Shuai miatt
11 ÓRÁJA