A férfi teniszezők világranglistáján 31. francia Benoit Paire bevallotta, hogy már nem tesz meg mindent a győzelemért, mert az elvesztett mérkőzésekkel is jól keres.


"Csak az érdekel, hogy minél hamarabb kikerüljek a buborékokból. Most kikaptam Acapulcóban, de jobb is, mert így pár napot élvezhetem az életet Miamiban a következő verseny előtt" - jelentette ki a 31 éves játékos. "Jelenleg nem a tenisz az elsődleges az életemben. Ha valaki megnyer egy 250-es ATP-tornát, 30 ezer dollárt kap." 
"Én már edző nélkül utazom, az első fordulókban erőnyerő vagyok, aztán kikapok, felveszek 10 ezer dollárt, és továbbállok. Akkor miért kellene megszakadnom?" 
Tenisz
Fel a kéz, ha te is bedobnál egy sört Rafael Nadallal!
EGY ÓRA
Nyilatkozta Paire arra utalva, hogy a koronavírus-járvány miatt ideiglenesen átalakított világranglistának köszönhetően gyenge teljesítménye ellenére sem csúszik lejjebb a rangsorban, és a főtáblán indulhat mindenhol.
Egy hete Paire közölte, hogy a pandémia miatt "szomorúvá, unalmassá és nevetségessé" váltak az ATP-tornák.
A teniszélet augusztusi újraindulása óta a franciák fenegyereke - aki 18. is volt a világranglistán - mindössze két meccset nyert meg, a többi versenyén már az első fordulóban kiesett.
MTI
ATP Belgrade
Kiemeltek is búcsúztak Belgrádban
13 ÓRA
ATP Barcelona
ATP Barcelona: Nadal - Nishikori összefoglaló
14 ÓRA