A férfi teniszezők világranglistáján 31. francia Benoit Paire bevallotta, hogy már nem tesz meg mindent a győzelemért, mert az elvesztett mérkőzésekkel is jól keres.


"Csak az érdekel, hogy minél hamarabb kikerüljek a buborékokból. Most kikaptam Acapulcóban, de jobb is, mert így pár napot élvezhetem az életet Miamiban a következő verseny előtt" - jelentette ki a 31 éves játékos. "Jelenleg nem a tenisz az elsődleges az életemben. Ha valaki megnyer egy 250-es ATP-tornát, 30 ezer dollárt kap." 
"Én már edző nélkül utazom, az első fordulókban erőnyerő vagyok, aztán kikapok, felveszek 10 ezer dollárt, és továbbállok. Akkor miért kellene megszakadnom?" 
Tenisz
Venus Williams folytatni szeretné, 2023-ban is megcéloz néhány versenyt
3 ÓRÁJA
Nyilatkozta Paire arra utalva, hogy a koronavírus-járvány miatt ideiglenesen átalakított világranglistának köszönhetően gyenge teljesítménye ellenére sem csúszik lejjebb a rangsorban, és a főtáblán indulhat mindenhol.
Egy hete Paire közölte, hogy a pandémia miatt "szomorúvá, unalmassá és nevetségessé" váltak az ATP-tornák.
A teniszélet augusztusi újraindulása óta a franciák fenegyereke - aki 18. is volt a világranglistán - mindössze két meccset nyert meg, a többi versenyén már az első fordulóban kiesett.
MTI
Tokyo 2020
Tokió 2020: a Williams testvérek legszebb olimpiai pillanatai
4 ÓRÁJA
Tenisz
Figyelemzavar a teniszben: valós probléma vagy csak sumákolás?
12 ÓRÁJA