A férfi teniszezők világranglistáján 31. francia Benoit Paire bevallotta, hogy már nem tesz meg mindent a győzelemért, mert az elvesztett mérkőzésekkel is jól keres.


"Csak az érdekel, hogy minél hamarabb kikerüljek a buborékokból. Most kikaptam Acapulcóban, de jobb is, mert így pár napot élvezhetem az életet Miamiban a következő verseny előtt" - jelentette ki a 31 éves játékos. "Jelenleg nem a tenisz az elsődleges az életemben. Ha valaki megnyer egy 250-es ATP-tornát, 30 ezer dollárt kap." 
"Én már edző nélkül utazom, az első fordulókban erőnyerő vagyok, aztán kikapok, felveszek 10 ezer dollárt, és továbbállok. Akkor miért kellene megszakadnom?" 
Tokyo 2020
Djokovic szörnyen érzi magát, Zverev szerint a világelső minden idők legnagyobb teniszezője
4 ÓRÁJA
Nyilatkozta Paire arra utalva, hogy a koronavírus-járvány miatt ideiglenesen átalakított világranglistának köszönhetően gyenge teljesítménye ellenére sem csúszik lejjebb a rangsorban, és a főtáblán indulhat mindenhol.
Egy hete Paire közölte, hogy a pandémia miatt "szomorúvá, unalmassá és nevetségessé" váltak az ATP-tornák.
A teniszélet augusztusi újraindulása óta a franciák fenegyereke - aki 18. is volt a világranglistán - mindössze két meccset nyert meg, a többi versenyén már az első fordulóban kiesett.
MTI
Tokyo 2020 mixed doubles
Djokovicnak vegyespárosban is elúszott az arany, orosz házidöntőt rendeznek
10 ÓRÁJA
Tokyo 2020 men's doubles
Cilicék kikaptak a horvát páros házidöntőben
10 ÓRÁJA