nadal4

Fotó: Eurosport

Petra már megírta, mi vár a lányokra a héten, illetve a fiúkra Brisbane-ben, azóta azonban sorsoltak Dohában és Chennaiban is. De még mielőtt nagyon belemélyednénk a latolgatásba, gyorsan jegyezzük meg, hogy Rafa legyőzte Söderlinget az Abu Dhabi döntőben, Roger pedig megszerezte a bronzérmet, miután kettőben nyert Ferrer ellen.
Őszintén szólva nem tudom, hány bronzérme lehet otthon. (Mondjuk egy lehetne, de Sydneyben az olimpián bukta a bronzmeccset Di Pasquale ellen. )
Roland-Garros
Mahut/Herbert - Bublik/Golubev - Roland-Garros
11 ÓRÁJA
Szóval, hogy ki hol kivel.
Nadal Bolelli ellen kezd, akinek így már lehet egy rendes fotója is Rafával, Roger pedig Christophe Rochusszal. Az elődöntőig papíron egyikőjüknek sem lehet gondja, ott aztán játszhat Rog Davyval, aki ugye utoljára Londonban megverte, Rafa pedig Youzhny-jal. Ami elvileg balhés is lehetne, hiszen az orosznak szokott menni Nadal ellen, de jelen állapotában egyáltalán nem biztos, hogy eljut az elődöntőig.
Pláne, hogy ő játssza az első forduló egyetlen igazán izgalmas meccsét az ukrán Stakhovsy-jal.
Chennaiban Söderling az első kiemelt, aki belehúzott rendesen, mert Gineprivel kezd majd, tekintve a mai fellépését az is lehet, hogy csak szerdán. Itt Marin Cilic a második kiemelt, a címvédő Wawrinka meg a harmadik és már az első körben sem lesz könnyű dolguk (Kunitsyn, Bopanna). Egyébként összességében is leszögezhető, hogy ez talán a legkiegyensúlyozottabb torna a háromból. Talán azért is, mert a három szabadkártyás között van minden idők legeredményesebb chennai játékosa, a kétszeres bajnok Moya, illetve a tavalyi döntős Devvarman.
Roland-Garros
Hazai győzelem férfi párosban, a sírból hoztaák vissza a döntőt a franciák
11 ÓRÁJA
Roland-Garros
A férfi döntő elhozhatja az idei Roland Garros gáláját
12 ÓRÁJA