TENNIS-OPEN/

Fotó: Eurosport

Olvastam valahol, hogy 2010 nehezen tippelhető év lesz.
Hát nem tudom.
Tenisz
Meglepő fordulatot vehet a tenisztehetség doppingügye
3 ÓRA
Egyfelől nyilván, nem kell nagy bátorság ilyeneket leírni, hiszen ha nem az, akkor senkinek se jut eszébe emlékezni rá, ha meg igen akkor lehet mellet döngetni. Most, hogyha végiggondoljuk ami Indian Wellsben eddig történt esetleg átfutjuk az eddigi tornagyőzteseket, azt is mondhatjuk, hogy ez eddig tényleg ilyen év.
Nem hiszem, hogy van ember a földön például aki a két döntő párosítását eltalálta volna, akárcsak a hét közepén is. De ettől még nem hiszem, hogy több volna a meglepetés mint bármikor.
A nőknél meg olyan, hogy meglepetés egyébként sem létezik.
Talán ha váratlan eredmény.
Mint ahogyan a mai is az volt, de nem több annál semmiképp. Jelena Jankovic nagyságrendekkel jobban játszott mint Caro, közel volt legjobbjához, vagy tán el is érte azt. Wozniacki meg nagyon sokat hibázott. Röviden teniszezett ezért folyvást csak védekezett.
Két nagyon hasonló stílusú teniszező meccsét pedig szinte mindig eldönti az, ha az egyik csődöt mond.
JJ ezzel 12. tornáját nyerte, mind közül a legnagyobbat. Bár kétségtelenül voltak már Tier 1-es győzelmei is, de olyan még nem, amiért hat meccset kellett nyerni zsinórban. Ezzel egy helyet előrelép a világranglistán, megelőzi azt a Radwanskát aki itt elődöntős volt, és aki a tenisz történetének alighanem első olyan játékosa aki visszacsúszik egy ilyen másfél hét után. No jó talán nem az első, de, hogy nem túl gyakori a szitu az biztos. Wozniacki meg előrelép másodiknak.
Nagyon sok melója van ebben a második helyben.
A szó minden értelmében.
ATP Rome
Barty megsérült, Djokovicék meccsét halasztják
4 ÓRA
Roland-Garros
Lesznek nézők a Roland Garroson, a játékosokra szigorú szabályok vonatkoznak
9 ÓRA