A hosszabbitas.hu és az Eurosport közös Roland Garros nyereményjátékára rengetegen jelentkeztetek, a legboldogabb viszont Gönczi Anna Lili lehetett, aki megnyerte a fődíjunkat: egy két főre szóló párizsi utazást a 2015-ös Roland Garros nyitónapjára szóló belépőjegyekkel.
Anna hétfőn látogatott el a szerkesztőségünkbe, ahol átvette a fődíjról szóló voucher-t.
Anna elmesélte, hogy többször is el kellett olvasnia az nyereményről szóló e-mailt, hogy megbizonyosodjon arról, tényleg ő-e az a szerencsés, aki elutazhat. Csak akkor hitte el tényleg, amikor itt a honlapon is elolvashatta saját nevét.
ATP Geneva
Sorsdöntő két hónap elé néz a Genfben visszatérő Roger Federer
EGY ÓRA
A mosolygós lány Federernek szurkol, így a nyereményátadóval kicsit sikerült felvidítanunk Roger tegnapi veresége után. Ráadásul Annának a jövő májusi út több okból hatalmas és izgalmas élmény lesz: kedvenc tornája a Roland Garros, és nemhogy nem járt még korábban Párizsban, de még repülőn sem ült.
Tudjuk, hogy nem lesz könnyű kivárni a hátralévő majdnem egy évet, de bízunk benne, hogy életre szóló élmény lesz a repülés, Párizs és a Garros is! :)
Még egyszer szeretettel gratulálunk Annának, nektek pedig azt tanácsoljuk, hogy ne csüggedjetek: lesz még ilyen játék, úgyhogy érdemes lesz a jövőben is velünk játszani és bízni a szerencsében!

Fotó: Eurosport

Tenisz
Serena Williams ezúttal sima győzelemmel kezdett
3 ÓRA
ATP Rome
Nadalnak és Djokovicnak is nagy önbizalmat adott a római torna
4 ÓRA