Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Jön a nagy Eurosport tippjáték, legyél te a teniszguru!

Eurosport Magyarország

Publikálva 05/05/2022 - 12:16 GMT+2

Itt az ideje, hogy a versenyzők után olvasóink is összemérjék képességeiket, így a római Masters torna idejére tippjátékot hirdetünk. Vedd elő a jósgömböt, elemezd ki az összes lendített röptét, és mondd meg te legpontosabban, melyik meccset ki fogja nyerni! Tippelj helyesen egy héten át, és nyerj exkluzív stúdiólátogatást az Eurosport magyarországi szerkesztőségébe!

Wimbledon tippjáték: keressük az Eurosport teniszgurut

Fotó: Eurosport

Ha még nem játszottál sosem bracket challenge-et, egy ilyen szép májusi nap kiváló alkalom arra, hogy megízleld a játékszenvedélyt! Ha pedig már szeretsz játszani, nem kell ecsetelnünk, mi vár rád a római Masters torna nyolc napja alatt.
Nyolc nap alatt 55 főtáblás meccs, 56 versenyző részvételével, a végén azonban csak egy maradhat. Találd el mind az 55 meccs kimenetelét, és te leszel a bajnok!

A játék menete a következő:

Regisztrálj a játék platformján egészen az első játék nap első meccsének kezdetéig! Ezt megteheted akkor is, ha már meghirdették az első játéknap menetrendjét.
A játékba a későbbi napokon is be lehet csatlakozni.
Május 7-14. között minden nap a késő délutáni órákban, nem sokkal a napi játékrend meghirdetése után nyilvánosságra hozzuk az aznapi tipposzlopot, amire másnap, a játéknap kezdetéig lehet szavazni. Ezzel egyidőben a játékban résztvevőknek emlékeztető e-mailt küldünk, hogy senki ne felejtsen el versenyben maradni. Ha nem szeretnél e-mailt kapni, természetesen leiratkozhatsz róla.
Az első két fordulóban minden helyes tippért 1 pont jár, a nyolcad- és negyeddöntőkért 2, az elődöntők és a döntő helyes tippje után 3. A szerzett pontokat a játéknap utolsó meccse után összesítjük, és az alábbi linken folyamatosan vezetjük.
A játék legjobbjait szerkesztőségi relikviával, dedikált könyvvel jutalmazzuk. Ezzel kapcsolatban eredményhirdetés után e-mailben keressük őket. A játék versenyszabályzatát itt olvashatod.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés