Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Bondárnak nem sikerült a továbbjutás Indian Wells-ben

Eurosport Magyarország

Publikálva 08/03/2023 - 23:10 GMT+1

Bondár Anna két játszmában kikapott az ukrán Dayana Yastremskától az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna 8,8 millió dollár (3,1 milliárd forint) összdíjazású női versenyének első fordulójában.

Bondár Anna (Forrás: Hungarian Tennis)

Fotó: facebook

A 64 közé jutásért rendezett szerdai összecsapáson a viadal egyetlen magyar női főtáblása - aki 79. a világranglistán - 1:1 után elvette a szabadkártyával induló Dayana Yastremska (142.) adogatójátékát, ám a háromszoros WTA-tornagyőztes rivális gyorsan visszabrékelt, sőt, lendületbe került és elhúzott 4:2-re.
Később megint oda-vissza elvették egymás szervajátékát, majd Jasztremszka - aki pályafutása legjobbjaként 22. is volt a WTA-rangsorban - 36 perc alatt 6:3-mal nyerte az első játszmát.
A folytatásban egy újabb brékkel 3:1-re vezetett Bondár, ám a rivális egyenlített, aztán 4:4-nél ismét elveszítette adogatójátékát a magyar játékos, ez pedig már a mérkőzésbe került. Jasztremszka a harmadik meccslabdáját értékesítette, így lezárta az 1 óra 20 perces csatát.
A következő körben a 16. helyen kiemelt cseh Barborba Krejcikova lesz az ellenfele.
A férfi mezőnyben Fucsovics Márton (84.) csütörtökön az idei Australian Openen nyolcaddöntős hazai kedvenccel, Jeffrey John Wolffal (44.) találkozik a nyitókörben.
Eredmény:
női egyes, 1. forduló (a 64 közé jutásért):
Dayana Yastremska (ukrán)-Bondár Anna 6:3, 6:4
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés