Hírek, híresztelések, megerősített és nem annyira megerősített pletykák, csokorba szedve, így március végére.
- Mint arról bizonyára mindenki hallott, Andy Murray és Ivan Lendl útjai különváltak. Semmi harag, semmi nézeteltérés, egyszerűen továbblépnek mind a ketten. Lendl ezentúl több bemutató tornán szeretne játszani, Murray pedig örökké hálás lesz neki, hogy élete legsikeresebb 2 évében vele volt, és a csapatával egyelőre még gondolkozik, hogyan tovább edző témában.
- Ahogy azt a múlt heti podcastben is pedzegettük Gáborral, Flavia Pennetta és Fabio Fognini sikerei nem biztos, hogy véletlenek és egymástól függetlenek. A két top 10 közelében lévő játékosról Indian Wellsben terjedt el a pletyka, hogy együtt vannak, miután Fogna gyanúsan sok időt töltött Flavia játékos páholyában. A győzelem után Pennetta a twitteren posztolt egy fotót azzal a szöveggel, hogy Fabio volt a másodedzője a verseny alatt. A pikantériát az szolgáltatja, hogy Fabio a képen épp félmeztelenül tartózkodik Flavia ágyában és karjai között. Az érintettek nem erősítették, de nem is cáfolták meg a híresztelést.
ATP Geneva
Fucsovics az ellenfél sérülése, Babosék az eső miatt nem játszottak
3 ÓRA
- Juan Martin del Potro ijesztően ismerős problémával, (ezúttal bal) csuklósérülés miatt lépett vissza a miami tornától. Az argentint már meg is műtötték Minnesotában, orvosa szerint az operáció sikeres volt, így nincs akadálya annak, hogy Delpo visszatérjen az ATP Tourra. A kérdés csak az, hogy mikor tud újra teljes értékűen teniszezni. Állítólag év vége felé.
- Kétoldali csípőműtéten van túl Novak Djokovics edzője, Boris Becker. A korábbi világelső német éppen ezért nem lehet ott Noléval Key Biscane-ben, de a szerb reményei szerint Monte Carlóban már segítheti őt.
- Elterjedt az a pletyka is, hogy Mirka és Roger Federer újra ikereket várnak, méghozzá júliusban. A hírt a család nem erősítette meg, Roger csak annyit mondott, hogy jót mosolyognak a pletykákon, és legutóbb is mindenki azt mondta, hogy fiút fog szülni a felesége, mire két lányuk érkezett. Bár nem értek hozzá, de Mirka legfrissebb pocakmérete alapján nehéz elképzelni, hogy júliusig nem fog szülni, úgyhogy ezt a hírt kezeljük némi szkepticizmussal, és ne lepődjünk meg, ha tavasszal életet ad a 3. babának.
- Bár Caroline Wozniacki ölébe nem hullanak a pályán aratott sikerek mostanában, pályán kívül minden remekül alakul. A hírek szerint novemberben esküvő lesz, méghozzá nem is akármilyen. Caro és Rory McIlroy golfozó New Yorkban terveznek örök hűséget fogadni egymásnak, illusztris vendégsereg előtt: a meghívottak között ott lesz Bill és Hillary Clinton is.
- Pedig már annyira rákészültünk, hogy a Roland Garroson úgy konferáljuk fel Párizs királyát, hogy doktor Rafaelllll Nadaaal, de a terv kútba esett. Rafa ugyanis nem fogadta el a mallorcai egyetem tiszteletbeli doktori címét, mondván, hogy a doktori cím megosztaná a közvéleményt, ő pedig nem akarja, hogy emiatt csorbuljon az egyetem hírneve. A rektor szerint Nadal nagyon megérdemli a címet, ám mégsem lepődtünk meg, hogy a mindig is szerény mallorcai srác nem élt a megtisztelő lehetőséggel. Attól még ő a salak doktora, maradjunk ennyiben.
- Grigor Dimitrov ismét meggyőzött arról, hogy dobhatná Sharapovát és ideköltözhetne ő az egyik legédesebb pofa ezen a világon. A Nishikori ellen elveszített mérkőzésen egy, az ájulás szélén álló labdaszedő lányt támogatott le a pályáról, fektetett le a padra, és polcolta fel a lábait, hogy együk meg azt az önzetlen, másokkal törődő jó szívét. A miami közönség kitörő ovációval fogadta a mentőakciót, a blogposztot író jelenlévő hölgyek jelentős hányada pedig a labdaszedő lány helyébe képzelte magát.
ATP Geneva
Nagy skalpot gyűjtött be a szabadkártyás tinédzser
4 ÓRA
ATP Geneva
Sorsdöntő két hónap elé néz a Genfben visszatérő Roger Federer
7 ÓRA