Különös beszélgetést rögzített az egyik pálya széli mikrofon Rafael Nadal és a népszerű székbíró Mohamed Lahyani között. A "sztárok is csak emberek" rovatunk következik.

A barcelonai 500-as teniszversenyen váltott néhány szót Rafael Nadal az ismert székbíróval, ezt a néhány szót pedig egy közeli kamera rögzítette. Régóta köztudomású, hogy a világranglista második helyén álló Rafael Nadal Real Madrid szurkoló, ennek pedig a salakpályán is hangot adott. Az egyébként svéd bíró szólította meg őt, és a következő párbeszéd zajlott le köztük:
.
ATP Rome
Nadal 10. római győzelmével bejelentkezett a Garrosért
7 ÓRA
Lahyani: Hajrá Madrid... Ez az év, ez nem...
Nadal: Katasztrófa, katasztrófa.
L: 0:0... Megint veszítettünk két pontot.
N: Oda a bajnoki címnek.
L: Már csak a Bajnokok [Ligája].
N: Igen, csak a Bajnokok [Ligája].
L: Borzasztó, nincs, ki gólt lőjön, szükség van egy csatárra.
N: Meg még sok minden másra...
Mindez a beszélgetés Barcelonában zajlott (blaszfémia!), és ezek szerint Lahyani is Real-drukker.
Rafael Nadal persze azzal nem számolt, hogy azóta az Atlético Madrid meccset veszített a bajnokságban, ezzel ismét két pontra olvadt előnye városi riválisával szemben. Ugyanakkor a Bajnokok Ligája elődöntőjében hazai pályán nem tudta megverni a Chelsea-t, így egyáltalán nem lesz könnyű a döntőbe jutás.
A döntőt egyébként megnyerte Rafael Nadal, miután egy kitűnő háromszettes mérkőzésen jobbnak bizonyult a görög Stefanos Tsitsipasnál. Ellenfele azonban a korábbi, Monte Carlo-i Masters tornán győzött, így kettőjük rivalizálása az egész salakszezonban várható.
Forrás: Tennis World USA
ATP Rome
Nadal tizedszer Róma bajnoka
9 ÓRA
ATP Rome
Álomdöntő Rómában: jön az első idei Djokovic-Nadal!
TEGNAP 19:40