Lleyton Hewitt tagadta azokat a híreket miszerint visszavonulna az Amerikai Nyílt Teniszbajnokságon elszenvedett veresége után.
Az ausztrál szerdán 6-3 6-4 6-3 arányban kikapott Tomas Berdych-től a US Open első fordulójában, így 2001 után idén sem nyerheti már meg a tornát, amelyre a szakemberek egyébként nem sok esélyt láttak.
A kiesése további spekulálásra adott okot, miszerint ez lehet Hewitt utolsó New York-i szereplése. Az egykori világelső elmúlt 10 éve nem volt egy leányálom; ötször műtötték 5 év alatt, hogy rendben hozzák a sérüléseit.  Ennek ellenére a 33 éves Hewitt egy pillanatra sem gondolkozott a visszavonulásán, sőt most éppen az üzbégek elleni Davis Kupa találkozóra készül, ahol Nick Kyrigos és Bernard Tomic csapattársaként lép pályára.
Tenisz
Meglepetésre Nadal már a legjobb 8 között kiesett Madridban
2 ÓRA
„Nem tudom, egyáltalán nem gondoltam arra, hogy abbahagyom. Az elmúlt pár év egyre jobban sikerült. Bernie jól játszik a Davis Kupában; jól kezeli a helyzeteket. Nick jól megbirkózik a rivaldafénnyel, ez nagyon fontos. Nem jövőre, hanem a következő 8-10 évre vetítve. Igen, mindig nehéz arra gondolni, mikor hagyd abba, de azt szeretném, ha jó formában legyünk, és ne alsóbb osztályokban játszunk a Davis Kupán. Bármikor is fejezem be, azt hiszem, jó kezekben marad az országunk sorsa.” – fejezte ki gondolatait Hewitt a karrierjéről és ausztrál teniszről.
Lleyton Hewitt korai kiesése ellenére nem panaszkodhat a 2014-es szezonjára, hiszen év elején Roger Federer legyőzésével nyerte meg a brisbane-i tornát, majd nyáron Newportban is gyarapította tornagyőzelmei számát.
Az ausztrál 41. helyen áll a világranglistán, ami 33 évesen szintén előkelőnek számít.
ATP Madrid
Meglepetés Madridban: Nadal simán kiesett
2 ÓRA
Tenisz
De Niro lepattintja Federert egy Svájcról szóló reklámfilmben
4 ÓRA