Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Olasz kabaréba illő veszekedés a teniszpályán, a vezetőbíró választotta szét Fogniniékat

Eurosport Magyarország

Publikálva 19/07/2022 - 18:14 GMT+2

Fabio Fognini és Aljaz Bedene első körös mecse amúgy is nagyon izgalmasra sikeredett a Hamburgban zajló ATP 500-as salakpályás tenisztornán, hiszen az olasz játékos döntő szett tie-breakben győzött, ám utána kabaréba illő, csaknem ötperces veszekedéssel zárult a mérkőzés.

Olasz kabaréba illő veszekedés a teniszpályán, a vezetőbíró választotta szét Fogniniékat

Az alábbi videóban ugyan nehezen lehet érteni, hogy pontosan min veszett össze a két játékos, az viszont biztos, hogy a heves gesztikulálással, teátrális mozdulatokkal, olaszosan látványos helyzet-rekonstrukcióval, és a vezetőbíró közbelépésével zajlott a vitatkozás, melynek elején Aurelie Tourte székbírónak a két játékos közé kellett állnia, hogy ne essenek egymásnak.
Akik figyelemmel követték a meccset, tudják, hogy a harmadik szett rövidítésének harmadik labdameneténél történt a későbbi vitát kiváltó incidens, Aljaz Bedene szerváját ítélte out-nak a vonalbíró, majd a nyomra rámutatva a vezetőbíró is.
Bedenenének nem tetszett a döntés, de tovább játszotta a tie-breaket, ám a szoros csatában elszenvedett vereség után elszakadt nála a cérna, és újra felhozta az esetet Fognininek, aki persze a maga sajátságos módján bizonygatta, hogy tényleg out volt az adogatás. Az olasz teniszező egyébként pályafutása 400. ATP-győzelmét szerezte meg, a következő fordulóban pedig Karen Khachanovval találkozik.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés