Roland Garros

Fotó: Eurosport

Lassan két esztendeje annak, hogy elkanászodtunk, vagy hát egészen pontosan elkanászodtam, és az addig viszonylag nagy rendszerességgel frissülő blogot kicsit elhanyagoltuk/tam.
Petra, volt az, aki próbálta életben tartani, mint most kiderül, nem véletlenül és pláne nem feleslegesen. Ezért persze köszönet neki, meg persze nektek is akik kitartottatok.
Tenisz
Edzőként tér vissza a korábbi Roland Garros-bajnok
14 ÓRA
Okokat sorolhatnék, sokat, sokáig, de inkább csak megemlítek kettőt. Nem mintha úgy gondolnám, hogy mentegetőznünk kéne, inkább csak azért, mert néhányan megérdemlik.
Szóval az egyik ok az meglehetősen prózai. Akkor tudtam meg, hogy vár rám még egy feladat, a kommentátori munkám mellett, és úgy éreztem és még most is úgy érzem, hogy ez a kettő együtt teljes embert kíván(t). Egyszerűen nem maradt energiám a Salakblogra. Hogy mi ez a meló, az most mellékszál, az Eurosport honlapján könnyedén megtalálhatja bárki, akit érdekel.
A másik ok, amit szeretnek megemlíteni, talán már érdekesebb. Tudniillik egészen egyszerűen elegem lett. Elegem lett abból, hogy a bloggal való foglalatoskodásunk java részét az töltötte ki, hogy beteg emberek kommentjeit moderáltuk, hogy néhányakat már 26 különböző nicknéven tiltottunk ki, hogy néhányan tönkre akarták tenni a munkánkat. Abból is elegem lett, hogy néhányan meg voltak róla győződve, hogy így lassan 30 év távlatából is csak Roger/Rafa dimenzióban tudom értelmezni a teniszt, es nagy rendszerességgel hangot is adtak annak a szilárd meggyőződésüknek, hogy Rogert imádom, Rafát meg gyűlölöm.
Nem tudom, hogy ezek a dolgok, illetve meg az a néhány, amit itt most nem is említek, megváltoztak-e. Nem tudom, lesz-e több időm, energiám.
Azt azonban tudom, hogy megpróbáljuk újra. Továbbra is Petra lesz gyakrabban jelen, de azért már nem tűnök el ilyen hosszú időre.
A blog picit változik majd, az Eurosport honlapjának lesz a része, a legtöbb írást ott olvashatjátok teljes egészében, kommentelni viszont továbbra is csak itt tudtok. (Ez csak technikai változás, nem kell megijedni, csak eggyel többet kell kattintatni.)
Lesznek azért exluzív posztok is, csak ide, csak nektek, de ezt majd meglátjátok.
A lényeg, hogy nekifutunk újra, a többit meg majd eldönti az idő.
Meg Ti.
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Rublev - Ruud összefoglaló
18 ÓRA
ATP Monte Carlo
Rublev életében előszőr jutott döntőbe 1000-es tornán
18 ÓRA