Az Eurosport az utolsó pillanatban megszerezte a genfi salakpályás tenisztorna közvetítési jogát az Eurosport Playerre, ahol magyar kommentárral közvetítjük Roger Federer és Fucsovics Márton mérkőzéseit.

A május 17-23. között megrendezésre kerülő genfi ATP 250-es tenisztorna eredetileg nem volt benne abban a legnagyobb ATP-tornák közvetítési jogait tartalmazó csomagban, amit az Eurosport megszerzett 2020-ban. Azonban amikor megtudtuk, hogy ezen a versenyen Fucsovics Márton és a 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federer is elindul, az Eurosport közvetítési jogokkal foglalkozó képviselői azonnal próbálták megvásárolni a televíziós közvetítési jogokat a kelet-európai régióra.
Sajnos rajtunk kívülálló jogi okok miatt – a csehországi piacon ugyanis már nem volt eladó a jog – ezt nem sikerült megvalósítani, viszont jó hír, hogy a Eurosport az utolsó pillanatban megegyezett az online közvetítési jogokról, így a héten az Eurosport Playeren élőben követhető a genfi torna összes meccse, Roger Federer és Fucsovics Márton mérkőzései ráadásul magyar kommentárral.
Tokyo 2020
Fucsovics egy wimbledoni elődöntőssel, Osaka egy kínaival kezd Tokióban
22/07/2021 07:49
Ha szeretnél minden reggel értesülni a legfrissebb híreinkről, iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE!
Tenisz
Fucsovics előrébb lépett egy helyet, Djokovic az élen
19/07/2021 09:03
Tokyo 2020
Federer olimpiai visszalépése több kétséget ébreszt a US Open előtt
14/07/2021 11:43