Az Eurosport az utolsó pillanatban megszerezte a genfi salakpályás tenisztorna közvetítési jogát az Eurosport Playerre, ahol magyar kommentárral közvetítjük Roger Federer és Fucsovics Márton mérkőzéseit.

A május 17-23. között megrendezésre kerülő genfi ATP 250-es tenisztorna eredetileg nem volt benne abban a legnagyobb ATP-tornák közvetítési jogait tartalmazó csomagban, amit az Eurosport megszerzett 2020-ban. Azonban amikor megtudtuk, hogy ezen a versenyen Fucsovics Márton és a 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federer is elindul, az Eurosport közvetítési jogokkal foglalkozó képviselői azonnal próbálták megvásárolni a televíziós közvetítési jogokat a kelet-európai régióra.
Sajnos rajtunk kívülálló jogi okok miatt – a csehországi piacon ugyanis már nem volt eladó a jog – ezt nem sikerült megvalósítani, viszont jó hír, hogy a Eurosport az utolsó pillanatban megegyezett az online közvetítési jogokról, így a héten az Eurosport Playeren élőben követhető a genfi torna összes meccse, Roger Federer és Fucsovics Márton mérkőzései ráadásul magyar kommentárral.
Laver Cup
Federerrel, Nadallal és Murrayvel támad Európa a Laver-kupán
29/06/2022 15:54
Ha szeretnél minden reggel értesülni a legfrissebb híreinkről, iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE!
Tenisz
A két legnagyobb, Roger Federer és Serena Williams egy napon tűnik el a világranglistáról
28/06/2022 11:48
Wimbledon
Fucsovics: „Kicsit elvesztettem a tüzet a tenisz iránt”
28/06/2022 06:02