nadal iw2

Fotó: Eurosport

Az már tegnap eldőlt, hogy az egyik ágon Rafa - Ljubo elődöntő lesz, miután Nadal kettőben megverte Berdychet, Ljubicic meg háromban Monacot.
A horvát egyébként mindig jól játszik Indian Wellsben, az elmúlt öt évből, háromszor negyeddöntős volt, kétszer pedig negyedik fordulós (háromszor Roger verte), de az elődöntőt most érte el először. Saját bevallása szerint, a meleg és száraz levegő kedvez a játékának.
Tenisz
Ami Federernek és Hingisnek nem sikerült, Bencicnek igen: egyéni olimpiai aranyérmet nyert Svájcnak
EGY ÓRÁJA
Szereti ha gyorsan szállnak a labdák.
A favorit nyilvánvalóan Nadal lesz majd, még akkor is, ha előfordulhat, hogy előbb-utóbb kiütközik rajta a meccshiány. Zsinórban ötször verte Ljubót, ráadásul mindannyiszor rangos tornán, volt, hogy 0/2-ről  fordítva (2005 Madrid, Master Series döntő) és volt, hogy Grand Slam elődöntőben ( 2006 Gaross, Ljubicic egyetlen GS elődöntője).
Ma az is kiderült, hogy a másik ágon Söderling és Roddick játszik majd a döntőért. Utóbbi győzelmére nem érdemes sok szót vesztegetni, tizenegyedszer is megverte Robredot. (Mondjuk az azért nem akármi, hogy a 28 eddigi játszmájukból TR egyet nyert meg.)
Murray kikapott egy remek Söderlingtől, egy sima meg egy szorosabb játszmában, ami egyfelől beleférne simán, másfelől meg azért éppen azt is meg lehet jegyezni, hogy a skótnak az elmúlt két hónapban olyan rettenetesen sok sikerélménye nem volt. És mivel salakon aligha lesz ezért a Miami torna finoman szólva is fontossá vált számára.
Nézőpont kérdése, de tudom anyukám ma is csuklik majd.
Erre az elődöntőre azért nehezebb fogadni, mondjuk engem személy szerint meglepne ha nem lenn tie break.
Más azonban nem.
Tokyo 2020
Nagy csatában svájci aranyérem teniszben
EGY ÓRÁJA
Tokyo 2020
Svitolina - Rybakina - Női egyes bronzmérkőzés, összefoglaló
3 ÓRÁJA